Web Analytics
More
    Reklāma

    16. martā gaidāma OnePlus One viedtālruņa oficiāla izziņošana

    Jaunākie raksti

    OnePlus ir pagaidām salīdzinoši mazzināms stārtapa uzņēmums, kura kodolu veido bijušie Oppo darbinieki. Par OnePlus One flagmani tiek ik pa laikam runāts un nolēmu, ka šis tas jāizklāsta arī Kursors.lv publikai.

    OnePlus One tiek plānots pārdot kā ultra-premium viedtālruni par konkurētspējīgu cenu. OnePlus sola ar savu pirmo viedtālruni ne tikai līdzināties citu ražotāju flagmaņiem, bet tos pārspēt teju visos parametros.

    Reklāma

    OnePlus pirms nedēļas Reddit izveidoja “Ask Me Anything” rubriku un tās laikā atklājās daži viedtālruņa tehniskās specifikācija dotumi. OnePlus One būs aprīkots ar Snapdragon 800 un 3 GB RAM, tam būs uzstādīts CyanogenMod 11, kas balstīts Android 4.4 KitKat operētājsistēmā. Līdzīgi kā Oppo N1, arī OnePlus One pārdošanas pirmajā dienā visa informācija (kernel source un stock image) tiks izlikta publiski pieejama internetā.

    Pēdējā laikā mārketinga cilvēki pievērsušies ekrāna laukuma attiecības mērīšanai pret kopējām viedtālruņa aprisēm un tiek solīts, ka OnePlus One šī attiecība būs labāka, nekā Nexus 5. OnePlus One tiek plānots pieccollīgs ar 1080p izšķirtspēju. Cenas ziņā OnePlus One vismaz ASV būs ļoti pieejams – $400 par operatoram nepiesaistītu versiju ir ļoti laba cena.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma