Web Analytics
More
    Reklāma

    Īpaši minimālistiska e-pasta klienta ideja

    Jaunākie raksti

    Pēdējā laikā var novērot izteiktu tehnoloģiju vienkāršošanas tendenci. Ja vēl pirms dažiem gadiem tipiskas datoru vai viedtālruņu lietotnes bija pārbāztas ar uzrakstiem, pogām un dažādiem citiem elementiem, tad šobrīd izstrādātāji cenšas savus darbus veidot pagalam vienkāršus un saprotamus. Protams, liela nozīme ir tādiem tehnoloģiju smagsvariem kā Microsoft un Apple, kas savas mobilās operētājsistēmas padarījušas vizuāli “plakanas” un vienkāršāk lietojamas. Pat Google ar savu Android naski tek iepakaļus un mēģina neatpalikt no jaunajām dizaina vēsmām.

    Tomēr joprojām ir daudz lietotņu, kuras vēl var uzlabot. Viena šādu lietotņu kategorija ir e-pasta klienti. To piedāvājums pēdējos gados joprojām turpina pieaugt un daļa pat ir tīri interesanti produkti (piemēram, Mailbox), taču neviens vēl nav panācis pavisam minimālistiska dizaina līmeni. Tomēr ik pa laikam internetā var redzēt dažādus interesantus projektus un arī šoreiz stāsts ir par vienu no tiem.

    Reklāma

    Zviedrijā bāzētais grafiskā dizaina kantoris 1910 ir izstrādājis patiešām vienkārša (teksta formas) e-pasta klienta konceptu, kas atvieglo e-pastu lasīšanas procesu. Protams, tas iespēju ziņā nespēs konkurēt ar Microsoft Outlook, tomēr noteikti būs interesants tiem cilvēkiem, kas ir apsēsti ar savas dzīves minimalizēšanu. Ko tu domā par šādu ideju un kādu e-pasta klientu lieto pats?

    1_macbook

    Avots1910
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Juris
    10.03.2014 18:07

    Ļoti laba ideja! Ciest nevaru jauno Gmail web interfeisa lietotni! Tiešām gribētos kaut ko vienkāršu un ērtu, bet visādiem “tabiem” un citām jēlībām :)

    kseo
    11.03.2014 00:13
    Reply to  Juris

    ja tev patīk šāds interfeiss, tad vari lietot windows 8 epasta progu – nu tik minimālistiski, ka tālāk nav kur.

    Gundars
    10.03.2014 21:02

    Katram savs. Manuprāt, tas dizains izskatās kā no 1910 gada un atbilst firmas nosaukumam. Nav gudri minimalizēt un noņemt vajadzīgas funkcijas un taustiņus. Man gmail liekas ideāls.

    formatz
    12.03.2014 00:07

    Ideja(.) , lai gan to nesauktu par kko inovatīvu, tomēr ir apsveicama un prieks dzirdēt, ja tam tiek pievērsta ar vien lielāka uzmanība (sevišķi no labi atpazīstamiem uzņēmumie). Šo “ideju” labprāt redzētu dzīvē – ienākam arī pārējos web-resursos: ziņu portāli, sociālais tīkls, info lapas, e-veikali, i-bankas. Un nebūtu nekas pret to, ja pārējā informācijas sastāvdaļa (foto, video) arī tiktu pasniegta līdzīgos toņos.

    Reklāma