Web Analytics
More
    Reklāma

    Philips un Ericsson apvienojas, lai izstrādātu viedo āra apgaismojumu

    Jaunākie raksti

    • Iedzīvotāju skaits pilsētās palielinās par 7500 cilvēkiem stundā, un tiek prognozēts, ka līdz 2019. gadam mobilo datu plūsma pieaugs desmit reižu, palielinot vajadzību pēc ilgtspējīga apgaismojuma, uzlabotas mobilās kapacitātes un pārklājuma pilsētās.
    • Jaunais apvienotais ielu apgaismojuma modelis atrisina divas problēmas vienlaikus: pilsētas amatpersonām piedāvā veidu, kā atļauties jaunākās paaudzes energoefektīvu LED apgaismojumu un ļaut tīklu operatoriem pilsētas robežās uzlabot mobilo platjoslas internetu.
    • Apgaismojuma risinājums Zero Site integrē telekomunikācijas iekārtas apgaismojuma stabos, ļaujot telekomunikāciju operatoriem uzlabot mobilo sakaru tīklu veiktspēju.
    • Iedzīvotāji iegūs labāku mobilā tīkla pārklājumu un labāk apgaismotas ielas.

    Pasaules Mobilo sakaru kongresā Spānijā, Royal Philips, kas ir globālais līderis apgaismošanas jomā, un Ericsson piedāvā jaunu LED ielu apgaismojuma modeli. Philips un Ericsson sadarbojoties risina divas galvenās problēmas, ar kurām pilsētas saskaras šodien: mobilo sakaru tīkla veiktspēju blīvi apdzīvotās teritorijās un kvalitatīvu un energoefektīvu āra apgaismojumu.

    Philips un Ericsson piedāvā “apgaismojumu kā pakalpojumu”. Philips piedāvā pilsētām LED ielu apgaismojuma risinājumus, kas var ietvert Ericsson mobilo telesakaru iekārtas. Mobilo sakaru operatoriem, kuri strādā ar Ericsson mobilās platjoslas infrastruktūru, ir iespēja nomāt vietu uz apgaismojuma stabiem. Tādējādi mobilo sakaru operatori var palielināt datu pārraides jaudu. Jaunais modelis samazina slogu uz pilsētas budžetu.

    Reklāma

    Saskaņā ar Climate Group pētījumu 12 pasaules lielākajās pilsētās Philips LED ielu apgaismojums var radīt enerģijas ietaupījumu no 50 līdz 70 procentiem; izmantojot viedus apgaismojuma regulēšanas risinājumus — pat līdz 80 procentiem. Pētījums arī apliecina, ka iedzīvotāji dod priekšroku baltās gaismas LED apgaismojumam, atsaucoties uz lielāku drošības sajūtu un labāku redzamību salīdzinājumā ar tradicionālo dzeltenīgo apgaismojumu.

    Hanss Vestbergs (Hans Vestberg), Ericsson prezidents un izpilddirektors, saka: “Šis ir lielisks risinājums, izmantojot IKT un partnerību un ņemot vērā urbanizācijas tendenci pasaulē. Pilsētu iedzīvotāju skaits pieaug par 7500 cilvēkiem stundā, bet mūsu pasaule ģeogrāfiski nepaplašinās.
    Mūsu ConsumerLab pētījumi liecina, ka interneta savienojuma kvalitāte ir viens no pieciem galvenajiem faktoriem, kas nosaka apmierinātību ar dzīvi pilsētā. Zero Site ir inovācija, kas ļauj cilvēkiem gūt panākumus mūsdienu tīklotajā sabiedrībā.”

    Franss van Hutens (Frans van Houten), Philips prezidents un izpilddirektors, saka: “Jaunais LED ielas apgaismojuma modelis ir vēl viens piemērs, kā iedzīvināt “lietu internetu” un demonstrēt apgaismojuma risinājumu iespējas ārpus to tradicionālās funkcijas. Mēs piedāvājam apgaismojumu kā pakalpojumu atbilstoši pilsētas vajadzībām, ļaujot pilsētas amatpersonām piedāvāt saviem pilsoņiem enerģiju taupošu un drošāku pilsētas vidi.”

    Jaunie ielu apgaismojuma stabi, kurus var aprīkot ar Ericsson mobilo tehnoloģiju infrastruktūru, piedāvā jaunas iespējas tīkla operatoriem veidot kvalitatīvu un blīvu tīkla pārklājumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma