Web Analytics
More
    Reklāma

    Yahoo liegs pieteikšanos ar Facebook un Google kontiem

    Jaunākie raksti

    Tiek ziņots, ka Yahoo plāno pakāpeniski atteikties no iespējas pieteikties savos servisos ar Facebook un Google lietotāju kontiem. Yahoo pēdējā laikā cenšas atgūt zaudētās interneta “teritorijas” un labs piemērs tam ir visu Flickr lietotāju saņemtais 1 TB fotogrāfiju glabāšanai.

    Lai arī Yahoo piedāvā savu e-pastu un lietotāju kontu sistēmu, tomēr iepriekš Yahoo servisus varēja izmantot ar Facebook un Google lietotāju kontiem. Protams, tas atviegloja lietotāju ikdienu, bet Yahoo beidzot ir attapušies, ka labprātāk uzspiedīs lietotājiem savu pieteikšanās sistēmu. Iespējams, ka uz šādu soli pamudinājis uzkrātais lietotāju skaits, kas nevēlas atteikties no Yahoo servisiem. Tiem nāksies turpmāk izmantot Yahoo izstrādātos pieteikšanās mehānismus.

    Reklāma

    Yahoo pagaidām neinformē par servisiem, kuri pirmie piedzīvos Facebook un Google pieteikšanās iespēju zaudēšanu, tāpat netiek minēts, kad varam sagaidīt kardinālās izmaiņas.

    Lai arī Yahoo ar nodrošinātajiem servisiem nav neko populārs Latvijā, tomēr Flickr izmanto daudzi foto entuziasti un lietpratēji. Pieļauju, ka ļoti liela daļa Flickr lietotāju nekavējoties pārreģistrēsies, lai arī turpmāk varētu izmantot šo servisu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krim naš.
    16.03.2015 19:30

    Flickr android lietotne ir tāda, kādai bija jābūt Instagram – fantastiska. Protams, ka uz iOS viss ie.ūkā.

    Reklāma