Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunais HTC One veiktspējas testā pārspēj Galaxy Note 3

    Jaunākie raksti

    HTC izlēmuši, ka jaunais One, ko mēdz dēvēt par One M8, tomēr būtu godājams ar grandiozāku nosaukumu – All New HTC One. Pēdējās dienās saņemam arvien plašāku informāciju par All New HTC One un šodien saņemts attēls ar AnTuTu sintētiskās veiktspējas testu, kurā nākamais HTC flagmanis pārspējis nevienu citu kā Samsung Galaxy Note 3.

    Tiek baumots, ka All New HTC One būs aprīkots ar 2.3 GHz četru kodolu Snapdragon 801 (8974-AB) procesoru, kā arī HTC, iespējams, pastrādājuši pie Sense 6 saskarnes, lai tā minimāli tērētu visus viedtālruņa resursus. All New HTC One ātrdarbību nodrošināšot arī Adreno 330 GPU un 2GB RAM. Viedtālrunis būs pieejams 32 GB un  64 GB, kā arī tam būs microSD kartes pievienošanas iespēja.

    Reklāma

    Oficiāli All New HTC One tik izziņots 25. martā, bet līdz tam gan jau redzēsim vēl vairāk informācijas par jauno flagmani.

    Jaunais HTC One veiktspējas testā pārspēj Galaxy Note 3 Jaunais HTC One veiktspējas testā pārspēj Galaxy Note 3

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    BTW
    05.03.2014 13:39

    Pārsteidz izvēle par labu divām aizmugurējām kamerām, tā vietā lai ievietotu vienu teiksim 8MP kameru. Kā arī patīk, ka beidzot atbrīvojās no ārējām pogām un ienesa tās ekrānā.
    Par to vairāk http://www.knowyourmobile.com/htc/htc-m8/21407/htc-one-2-aka-m8-release-date-specs-features-everything-we-know-so-far

    trigga
    05.03.2014 14:23

    Cik liela baterija? Cerams, ka ap 3k.

    Reklāma