Web Analytics
More
    Reklāma

    Android februārī – vairāk kā trešdaļa lietotāju “dzīvo” 2011. gadā

    Jaunākie raksti

    Protams, gandrīz visi vēlētos lietot jaunāko operētājsistēmas versiju, bet Android jauninājumu saņemšana ir ļoti komplicēta un ražotāji nebūt necenšas izpatikt pircējiem un vecākas ierīces aplaimot ar operētājsistēmas versijas jauninājumiem. Android KitKat četru mēnešu laikā pēc iznākšanas darbina nieka 2.5% viedierīču, kas ir ļoti zems rādītājs.

    Android Gingerbread iznāca 2011. gada februārī un vēl arvien 19% aktīvo ierīču sastopama šī operētājsistēmas versija. Nav nekādu loģisku iemeslu, lai šīs ierīces jebkad ieraudzītu Android KitKat. Vismaz oficiāli.

    Reklāma

    Ice Cream Sandwich arī negrasās tik vienkārši piekāpties un saglabā stabilus 15.2%. Kopā ar Gingerbread sanāk 34.2% no visiem Android lietotājiem un tas ir vērtējams kā grandiozs lietotāju skaits ar novecojušu operētājsistēmu. Vairāk kā trešā daļa Android viedierīču “dzīvo” 2011. gadā.

    Graujošā statistika liecina, ka lietotāji un, diemžēl, arī ražotāji sākuši ļoti lēnām pāriet uz jaunākajām Android versijām. Android KitKat pamatmasu veido Nexus ierīces, Motorola lolojumi Moto X un Moto G, kā arī ļoti neliels skaits pagājušā gada viedtālruņu flagmaņi, kas saņēmuši Android KitKat jauninājumu.

    Statistika tiek vākta par viedierīcēm septiņu dienu periodā līdz 3. martam par ierīcēm, kurās uzstādīts Google Play veikals.

    Android februārī - vairāk kā trešdaļa lietotāju "dzīvo" 2011. gadā

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma