Web Analytics
More
    Reklāma

    TP Vision uzsāk ražot Philips televizorus ar Android

    Jaunākie raksti

    TP Vision šogad sāks ražot pirmos Philips televizorus, kas darbosies izmantojot Android operētājsistēmu. Šis jaunininājums paplašinās Smart TV platformas iespējas un nodrošinās augstu televizora veiktspēju gan televīzijas pārraižu skatīšanās laikā, gan lietojot kādu no tiešsaistes spēlēm.

    Philips televizori ar Android operētājsistēmu atbalstīs tiešsaistes un netiešsaistes režīmus. Pieslēdzot televizoru internetam, būs iespējams lietot Philips Smart TV un izmantot plašo GooglePlay Android sistēmām piedāvāto pielikumu klāstu.

    Reklāma

    Paredzams, ka pārdošanā šie televizori varētu būt šī gada vasarā. TP Vision ambiciozie mērķi paredz, ka jau nākamo gadu lielākā daļa Philips televizoru būs aprīkota ar Android operētājsistēmu. Televizori būs savienojami gan ar viedtālruņiem, gan ar planšetdatoriem, kuri atbalsta Android operētājsistēmu un sniegs plašas darbības iespējas. Plānots, ka šiem Philips televizoriem būs iespēja pieslēgt ierīces, kas darbojas Apple iOS sistēmā, nodrošinot ātru satura apmaiņu.

    Pateicoties Android operētājsistēmai, Philips televizori varēs pildīt daudzas datora funkcijas. TP Vision mērķis ir palielināt TV izklaides iespējas, izmantojot Android sistēmas priekšrocības apvienojumā ar lielu ekrānu, un vēl vairāk palielināt šo televizoru ātru darbību un resursu efektīvu izmantošanu, kas sekmēs mazu enerģijas patēriņu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma