Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft notiek darbinieku maiņa, kompāniju pametīs divi augsta līmeņa menedžeri

    Jaunākie raksti

    Jaunais Microsoft šefs Satja Nadels (Satya Nadella) sācis izmaiņas kompānija strādājošo vidū, turklāt pašā augstākajā līmenī. Kā ziņo aģentūra Bloomberg, tad kompāniju Microsoft pametīs Skype izpilddirektors Tonijs Beitss (Tony Bates), kurš tika uzskatīts par vienu no reālākajiem Stīva Balmera (Steve Ballmer) amata mantiniekiem. Viņa vietu, kā arī attīstības jautājumu viceprezidenta amatu ieņems Ēriks Raders (Eric Rudder), kurš līdz šim atbildēja par kompānijas stratēģijas izstrādi. Savukārt parMicrosoft stratēģiju turpmāk atbildēs Marks Penns (Mark Penn), kurš zināms kā Hilarijas Klintones (Hillary Clinton) priekšvēlēšanu kampaņas stratēģisko jautājumu direktors.

    Skype izpilddirektors Tonijs Beitss
    Skype izpilddirektors Tonijs Beitss

    Otras lielās izmaiņas skars Microsoft marketinga viceprezidenta vietu. Šobrīd to ieņemošā Tami Rallere (Tami Reller) tiks atlaista, un viņas vietā nāks Kriss Kaposella (Chris Capossela), kurš šobrīd vada Microsoft marketinga nodaļu.

    Reklāma

    Marketinga viceprezidente Tami Rallere
    Marketinga viceprezidente Tami Rallere

    Šīs izmaiņas notiek nedēļu pēc tam, kad kļuva zināms, ka Džūlija Larsone Grīna (Julie Larson-Green), kura darbojās Microsoft Devices and Studios (atbild par Xbox un planšetdatoriem) pāries uz Applications & Services nodaļu un vadīs Office, Bing un Skype projektu izstrādi. Savukārt viņas vietu ieņems labi zināmais Stīvens Īlops (Stehen Elop).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma