Web Analytics
More
    Reklāma

    „Samsung Izstrādātāju dienā” iepazīstina ar satura izstrādāšanas iespējām jaunajām ierīcēm

    Jaunākie raksti

    Samsung Electronics prezentējis satura izstrādes rīkkopas (Software Development Kits) jaunajām Galaxy S5 un Samsung Gear 2 ierīcēm. Prezentācija norisinājās Mobile World Congress ietvaros notikušajā „Samsung Izstrādātāju dienā” (Samsung Developer Day).

    Kā ziņots, 24. februārī Samsung atklāja jauno Galaxy S5 viedtālruni un Samsung Gear 2 viedpulksteni. Šo abu ierīču satura izstrādes rīkkopas tika prezentētas vairāk nekā 500 aplikāciju izstrādātājiem no visas pasaules. Šī ir pirmā reize, kad tiek prezentēti rīki satura izstrādei Samsung Gear 2 ierīcēm, kas balstītas uz Tizen platformas. Tāpat tika atklāta izstrādes rīkkopa arī Samsung Gear Fit viedpulkstenim.

    Reklāma

    „Samsung Electronics Baltics” Mobilā satura un pakalpojumu vadītājs Jānis Meļķis stāsta, ka jaunās rīkkopas dod iespēju arī pašmāju uzņēmējiem un izstrādātājiem piekļūt Samsung platformām. „Turklāt tās ļauj izstrādāt aplikācijas, lai tās vienlaikus darbotos uz vairākām platformām – gan viedtālruņiem, gan planšetdatoriem, gan Gear ierīcēm. Jaunajos Samsung produktos ir arī plašs sensoru klāsts, kas paver iespējas dažādu interesantu aplikāciju radīšanai, piemēram, sirdsdarbības sensors. Šī joma vēl ir tikai pašā attīstības sākumā, kas izstrādātājiem nozīmē neizmērojamas iespējas radīt inovatīvus risinājumus.”

    „Samsung Izstrādātāju dienā” tika prezentēta arī papildinātā Samsung Mobile 1.5 rīkkopa ar pirkstu nospiedumu nolasīšanas tehnoloģiju, pilnveidotu kustību sensoru, kas iekļauts jaunajā Galaxy S5, kā arī Multi-screen tehnoloģiju, lai radītu aplikācijas, kuras var vienlaicīgi lietot gan televizorā, gan mobilajās ierīcēs. Radīta arī S Health izstrādātāju rīkkopa. S Health ir Samsung veidota aplikācija, kas no dažādiem sensoriem ļauj iegūt informāciju par lietotāja veselību un pašsajūtu, un šī aplikācija ir pieejama dažādās Samsung mobilajās ierīcēs.

    Lai uzzinātu vairāk par iespējām radīt saturu Samsung ierīcēm, apmeklējiet saiti http://developer.samsung.com.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma