Web Analytics
More
    Reklāma

    Robots, kurš Flappy Bird spēlītē bez pūlēm savāc 150 punktus

    Jaunākie raksti

    Ķīniešu entuziasti radījuši robotu, kurš (bēdīgi/priecīgi) slavenajā Flappy Bird spēlītē spēj bez piepūles (kā jau robots) savākt 150 un vairāk punktus.

    Robots sastāv no mehāniska pirksta, vebkameras un, saprotams, vadības bloka.

    Reklāma

    Ja nu kādam palicis nepamanīts: Flappy Bird īstu slavas brīdi piedzīvoja pēc tam, kad tās izstrādātājs, vjetnamietis Dongs Nguens, splēlīti izņēma no Google Play un AppStore aplikāciju veikaliem, paziņojot, ka milzīgie reklāmas ienākumi (~50K USD dienā) ir izpostījuši viņa vienkāršo dzīvi…

    Spēlīte tika ievietota tiešsaistes veikalos 2013. gada 24. maijā, bet milzu popularitāti ieguva 2014. gada sākumā, kad nonāca aplikāciju veikalu populārāko bezmaksas spēļu topa augšgalā.

    Pēc spēlītes pazušanas no virtuālo veikalu plauktiem eBay strauji kāpa cena lietotiem iPhone, kuros spēle jau ir uzinstalēta.

    Lielais Flappy Bird atdarinājumu skaits novedis pie likumsakarīga rezultāta, ka Apple spēles ar “Flappy” nosaukumā vairs nepieņem – pēdējā laikā 30+% iTunes aplikāciju veikalā iesniegto spēļu tādā vai citādā veidā (nosaukums, noformējums, etc.) bijušas saistītas ar Flappy Bird. Jāteic, ka veiksmīgākie klonētāji, kā Flappy Bee, saviem izstrādātājiem arī ienesot iespaidīgas summas – līdz pat 15 tūkstošiem USD dienā…

    Tā vai citādi – robots, kura izstrādāšana esot prasījusi 4 dienu darbu, spēlē nevainojami, vai ne?

    AvotsYouTube
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    fgfg
    02.03.2014 16:43

    KAPEC CILVEKI LIETO TIK PRASTUS MESLUS? Badland ir reizes pardesmit baudamaks!!

    Reklāma