Web Analytics
More
    Reklāma

    „Accenture” aicina uz iOS aplikāciju veidošanas skolu

    Jaunākie raksti

    „Accenture Latvija” no 24.februāra līdz 5.martam aicina pieteikties bezmaksas iOS operētājsistēmas apmācībām, kas notiks no 10. līdz 21.martam vakaros pl.17.00-21.00. Mācībām var pieteikties ikviens interesents, kurš iepriekš apguvis programmēšanas teoriju, kādu no  programmēšanas valodām Java vai C/C++ un spēj sazināties angļu valodā. iOS apmācību beidzēji  iegūs gan teorētiskās zināšanas, gan praktiskās iemaņas par iOS aplikāciju struktūru un veidošanu,  kā arī iemācīsies uzrakstīt vienkāršas aplikācijas. iOS apmācības angļu valodā pasniegs „Accenture Latvija” speciālisti no Lielbritānijas.

    Pieteikties apmācībām var rakstot uz e-pastu: riga.bootcamp@accenture.com vai aizpildot pieteikumu https://apps.facebook.com/accenture-bootcamp/ios_new

    Reklāma

    „Mācībās katru dienu ir jāizdara diezgan daudz. Ik pa laikam tiek ielaista arī kāda kļūda, kas, pateicoties pasniedzēja Dika Marjanoviča (Dick Marjanovic) padomiem un paskaidrojumiem, tiek atrisināta. Šo dažu dienu laikā esmu sācis lietot jaunu programmēšana valodu “Objective-C”, veidojis projektus, kas sastāv no vairākiem failiem, iemācījies, kā programmēt, lai telefons izmantotu web servisus. Programmēt iOS projektus nav ļoti grūti, daudz palīdz XCODE vide. Ir lietas, kas pašmācības ceļā nemaz netiktu uzzinātas,” stāsta iepriekšējo iOS aplikāciju izstrādes treniņa dalībnieks Armands Bērziņš.

     

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma