Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft ziņo par WP 8.1 – būs 9 jauni ražotāji, Dual SIM un citi jaunumi

    Jaunākie raksti

    Šodien notika Microsoft speciāli organizēts pasākums, kurš noritēja rīt atklājamās izstādes MWC 2014 ietvaros. Bija daudz jaunumu attiecībā uz gaidāmo Windows Phone 8.1 operētājsistēmu.

    Pirmais jaunums ir tas, ka jau esošajiem WP viedtālruņu ražotājiem pievienosies 9 jauni vārdi. Nokia, HTC, Samsung un Huawei kompānijā saņems Karbonn, Solo, Foxconn, Gionee, Lenovo, Longcheer un Xolo. Tāpat atgriezīsies ZTE un LG. Kā atzīmē Microsoft, tad WP viedtālruņus ražos 56% no kopējā telefonu ražotāju skaita.

    Reklāma

    73424bc1b9760a25606af5b5fe38
    Esošajiem WP ražotājiem piepulcēsies deviņi jauni.

    Tāpat kļuvis zināms, ka Windows Phone 8.1 darbosies ar mazā prasīgiem dzelžiem, pietiks ar Qualcomm Snapdragon 200, 400 un 400 LTE procesoriem. Zināms, ka WP 8.1 ļaus instalēt aplikācijas atmiņas kartē. Kas nozīme, ka Windows Phone ar 4 GB pastāvīgo atmiņu un 512 MB operatīvo atmiņu, ne ar ko neatpaliks no Android analogiem. Ražotāji varēs netērēties skārienjūtīgo pogu ražošanai, jo tās aizstās ekrāna elementi.

    Vēl būtisks jaunums ir tas, ka Windows Phone 8.1 strādās eksistējošajās Android iekārtās. Ražotāji varēs ļoti ātri laist tirgū WP viedtālruņus, kuri būs Android ierīču analogs tehniskajā ziņā. Nebūs jāizstrādā jauna ierīce ar citu specifikāciju.

    WP 8.1 parādīsies Dual SIM standarta atbalsts, un katrai kartei būs savas flīzes zvanu un SMS funkcijām. Pirmais Dual SIM aparāts būs Nokia Lumia 635.

    WP 8.1 būs Dual SIM.
    WP 8.1 būs Dual SIM.

    Ir arī zināms, ka praktiski visas jau esošās WP 8 ierīces varēs atjaunināt līdz Windows Phone 8.1 Vai tas tiks izdarīts realitāte? Pagaidām nav zināms. Taču kā WP 8.1 darbojas viedtālrunī Lumia 520, skatieties video materiālā.

    Atliek tikai jautājums – kad Windows Phone 8.1 būs pieejams lietotājiem? Microsoft saka, ka šī gada pavasarī. Vairāk par Windows Phone 8.1 uzzināsim aprīlī, konferencē Microsoft Build.

    http://www.youtube.com/watch?v=UKxRcOrauhE

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LOOK
    26.03.2014 19:20

    [quote]”Vēl būtisks jaunums ir tas, ka Windows Phone 8.1 strādās eksistējošajās Android iekārtās”[/quote]

    Vai šis tehniskais jauninājums darbosies arī reversi, uz VP varēs uzlikt androīdu?

    Reklāma