Web Analytics
More
    Reklāma

    Geeksphone Revolution darbina Android un Firefox OS, maksā 222 eiro

    Jaunākie raksti

    Ja nu pēkšņi rodas vēlme izmēģināt populārā tīmekļa pārlūka Mozilla Firefox izstrādātāju radīto tāda paša nosaukuma Firefox OS mobilo platformu, tad ir vērts uzmest aci Spānijas virzienā. Tieši tur jau kopš 2009. gada darbojas jaunuzņēmums (stārtaps), kas izstrādā Firefox OS darbinātus viedtālruņus. Iepriekš Geeksphone mediju uzmanības centrā nonāca ar Keon un Peak viedtālruņu modeļiem, ko var uzskatīt par pirmajiem Firefox OS viedtālruņiem pasaulē. Pie budžeta klases ierīcēm strādā arī ZTE un Alcatel.

    Geeksphone Revolution ir Peak sekotājs, kas būvēts ar Intel Atom Z2560 divkodolu procesoru, 1 GB operatīvo atmiņu, 4 GB iebūvēto atmiņu (ir arī microSD karšu atbalsts līdz 32 GB), 8 megapikseļu kameru un 2000 mAh akumulatoru. Ierīcei ir 4.7 collu liels qHD izšķirtspējas IPS displejs.

    Reklāma

    Interesanti, ka uz šī telefona var darbināt gan Firefox OS, gan Android un pārslēgšanās starp operētājsistēmām prasa vienu klikšķi. Izstrādātājs norāda, ka uz telefona varēs darbināt arī citas mobilās operētājsistēmas. Tādējādi šāda ierīce varētu būt interesanta ne tikai izstrādātājiem, bet arī tehnoloģiju entuziastiem, kas grib izmēģināt kaut ko jaunu, bet vienlaicīgi arī paturēt iespēju atgriezties pie pazīstamās Android vides.

    Jau tagad Geeksphone Revolution var pasūtīt uzņēmuma interneta veikalā un tas maksā 222 eiro. Parēķināju, ka kopā ar sūtīšanu uz Latviju un nodokļiem tā cena pieaug līdz aptuveni 270 eiro. Ja kāds no portāla lasītājiem izlemj iegādāties šo ierīci, padod forumā ziņu par savu pieredzi. Paldies!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma