Web Analytics
More
    Reklāma

    Nokia prezentē Treasure Tag – “gudro” atslēgu piekariņu

    Jaunākie raksti

    Iepriekš jau vēstījām par Nokia Treasure Tag aplikācijas iespējām, taču toreiz vēl nebija prezenēts pats piekariņš. Šodien Nokia Treasure Tag jau ir publiski izziņots un iegūstam pilnāku bildi par tā iespējām.

    Nokia Treasure Tag ir mazs aptuveni sērkociņu kastītes izmēru (30 x 30 x 10 mm) un viegls (13 g) piekariņš, ko var piestriprināt pie dažādiem objektiem, ko mēdzam aizmirst paķert līdzi. Tas varētu būt maks, telefons vai atslēgu saišķis. Izmantojot NFC vai Bluetooth 4.0 bezvadu savienojumu šo aksesuāru var savienot ar Nokia Lumia sērijas viedtālruņiem, kam uzstādīts Black programmatūras atjauninājums. Drīzumā būs gatavas arī Android un iOS aplikācijas, kas būtiski paplašinās šī aksesuāra pielietojuma iespējas.

    Reklāma

    Telefonam vienlaicīgi var pievienot līdz četriem dažādiem Treasure Tag piekariņiem un katram no tiem telefona starta, jeb mājas ekrānā var piešķirt dažādas ikonas, piemēram, somas vai maka attēlus. Ja dosimies prom no mājām bez maka, telefons un piekariņš sāks gauži pīkstēt. Ja tik un tā nedzirdēsim kur atrodas piekariņš, tad telefonā varēsim kartē apskatīties pēdējo tā atrašanās vietu.

    Nokia Treasure Tag
    Nokia Treasure Tag

    Ierīce izmanto standarta bateriju (CR-2032), kas nodrošinās sešu mēnešu ilgu ierīces darbību. Nokia Treasure Tag būs nopērkams četrās košās krāsās: zilā, dzeltenā, baltā un melnā. Šī ierīce globāli pārdošanā nonāks aprīlī un paredzamā cena ir aptuveni 25 eiro. Pagaidām nav informācijas par to vai Treasure Tag būs oficiāli nopērkams Latvijā, tomēr paredzu, ka interneta veikali to šeit kaut kādos apmēros ievedīs.

    Šis verķis ir ļoti līdzīgs HTC Fetch, ko iepriekš izmēģinājām un aprakstījām. Tiesa, HTC produkts ir mazāk funkcionāls, jo darbojas tikai ar dažiem HTC telefoniem. Starp citu, vienu HTC Fetch var laimēt Kursors.lv Facebook lapā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma