Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft SkyDrive mākoņserviss no 19. februāra kļūst par OneDrive

    Jaunākie raksti

    Janvāra beigās Microsoft paziņoja, ka SkyDrive mākoņservisam drīzumā tiks mainīts nosaukums uz OneDrive. Zīmola maiņa nav nākusi aiz laba prāta un šoreiz “pie vainas” ir British Sky Broadcasting Group, kas iztiesājuši iespēju turpmāk izmantot “Sky” preču zīmi. No šodienas, 19. februāra, SkyDrive oficiāli kļūst par OneDrive. Savukārt biznesa lietotājiem aktuālais SkyDrive Pro kļūst par OneDrive for Business un precīzāku informāciju par tā izcenojumu uzzināsim marta sākumā notiekošās SharePoint Conference 2014 laikā.

    Tiem lietotājiem, kas SkyDrive reģistrējušies jau iepriekš, nebūs jādara nekas un zīmola maiņa tos īpaši neietekmēs. Gluži vienkārši servisam turpmāk varēs piekļūt izmantojot tīmekļa adresi www.onedrive.com un piesakoties ar savu iepriekš izveidoto servisa lietotājvārdu un paroli. iPhone, Android un Windows Phone aplikācijās servisa nosaukums ir nomainīts un lietotāju ierīcēs būs jāuzstāda aplikāciju jaunās versijas. Arī Windows 8.1 un Office 2013 nosaukums tiks nomainīts nākamajā programmatūras atjauninājumā. Esošie servisa lietotāji var viegli tikt pie papildus vietas aktivizējot fotogrāfiju augšupielādi, sinhronizāciju ar datoru un iesakot servisu draugiem. Microsoft arī sagatavojis iespēju tikt pie 100 GB vietas, ja uzminēsim mīklu.

    Reklāma

    Iespēja tikt pie papildus vietas bez maksas
    Iespēja tikt pie papildus vietas bez maksas

    Jauniem servisa lietotājiem bez maksas pienākas 7 GB vieta mākonī un tās pietiks vidēji 7000 fotogrāfijām. Ja vietas sāk kļūt par maz, par maksu var piepirkt vēl 50, 100 vai 200 GB.

    OneDrive mēneša cenas par papildus vietu
    OneDrive mēneša cenas par papildus vietu

    Tomēr jauns servisa nosaukums un bezmaksas gigabaiti nav vienīgās izmaiņas. OneDrive Android aplikācijā tagad ir iestrādāta automātiskās fotogrāfiju augšupielādes funkcija, ko līdz šim jau varēja baudīt servisa iOS un Windows Phone aplikāciju lietotāji. OneDrive servisa izmantošana ir loģiska tiem, kas ikdienā izmanto Windows datorus un/vai Windows Phone viedtālruņus, jo tajos OneDrive ir iestrādāts un nav nepieciešamības uzstādīt citas programmas. Kādu mākoņservisu izmanto tu?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    19.02.2014 22:56

    Vai ir būtiskas atšķirības starp ONEDRIVE & DROPBOX?

    maris
    20.02.2014 10:03

    ja kāds grib dabūt papildus 500 MB, reģistrējas caur šo: https://onedrive.live.com?invref=066eb7b71b0a845b&invsrc=90

    Reklāma