Web Analytics
More
    Reklāma

    Canon IXUS klāstam pievieno trīs jaunus modeļus

    Jaunākie raksti

    Canon papildina atzīto IXUS sēriju ar trīs moderniem, lielas tālummaiņas, kabatas izmēra kompaktmodeļiem – IXUS 155, IXUS 150 un IXUS 145. IXUS 155 apvieno Canon DIGIC attēlu apstrādi, 10x optisko tālummaiņu un 20 MP sensoru ar moderno IXUS dizainu. Kamera ir ideāli piemērota, lai uzņemtu lieliskus foto un video ballītēs un citos pasākumos. Iesācēju līmeņa IXUS 150 un IXUS 145 ir ideāli piemērotas pavisam nepieredzējušiem fotogrāfiem. Pateicoties viegli lietojamajiem uzņemšanas režīmiem, radošajiem filtriem un augstas kvalitātes attēliem, tagad ikviens var fotografēt ērti un ar prieku.

    Viegli lietojamas kameras ar satriecošiem rezultātiem

    Izgatavotas, balstoties uz Canon vadošo optisko pieredzi, jaunās IXUS kameras ir paredzētas, lai palīdzētu jums iemūžināt visus īpašos notikumus augstā kvalitātē.

    Reklāma

    Canon IXUS 155
    Canon IXUS 155

    IXUS 155 ļauj uzņemt nozīmīgus notikumus ar asām detaļām, izmantojot augstas izšķirtspējas sensoru, 10x optisko tālummaiņu un 20x ZoomPlus. IXUS 150 un IXUS 145 ir ideālas portatīvas kameras, ko vienmēr var paņemt līdzi, lai vienmēr uzņemtu izcilus kadrus. Tām abām ir 16 MP sensors un 8x optiskā tālummaiņa.

    Stabilus attēlus un asas detaļas ļauj uzņemt IXUS 155 un IXUS 150 uzlabotais optiskais IS ar Intelligent IS tehnoloģiju. Intelligent IS automātiski pielāgo kameras stabilizācijas režīmu atbilstoši vispiemērotākajam iestatījumam, lai uzņemtu skaidrus un detalizētus foto un video attēlus.

    Izbaudiet radošu fotografēšanu

    Canon Smart Auto tehnoloģija analizē katru ainu un automātiski izvēlas iestatījumus no 32 situācijām, tādēļ jums jārūpējas tikai par ideālu kadrējumu. Visiem modeļiem ir arī Help poga, kas skaidro kameras galvenās funkcijas un sniedz padomus, kā uzņemt vislabāko kadru, neatkarīgi no jūsu pieredzes līmeņa.

    Ja jums patīk eksperimentēt ar iestatījumiem, dažādi ērti lietojami radošie efekti ļaus jums izpaust savu radošumu. Jūs varat acumirklī mainīt kadra izskatu un noskaņu, pateicoties efektiem, kas ietver Miniature, Fish-eye un Toy Camera režīmus.

    Uzņemiet un apskatiet notikumus augstā kvalitātē

    Papildus fotoattēliem, visi modeļi ļauj viegli uzņemt augstas kvalitātes 720p HD video – ar īpašu Movie pogu, kas ļauj acumirklī pārslēgties uz video režīmu. Lielais 6,8 cm (2,7 collu) ekrāns palīdzēs jums ietvert kadrā visus klātesošos un ērti apskatīt uzņemto uzreiz pēc tam. Visiem modeļiem ir īpašs Eco režīms, kas arī ietaupa akumulatora kalpošanas ilgumu.

    Visi trīs modeļi pārdošanā parādīsies februārī. IXUS 155 maksās 149 eiro, IXUS 150 – 119 eiro, bet IXUS 145 cena Latvijas tirgū būs 109 eiro.

    IXUS 155 galvenās funkcijas:

    • 20 MP detalizēta uzņemšana
    • Īpaši plata leņķa 10x optiskā tālummaiņa un 20x ZoomPlus
    • Moderns, īpaši kompakts korpuss ar metālisku apdari
    • Intelligent IS asiem foto un video attēliem
    • Smart Auto ļauj uzņemt skaistus attēlus ar vienu klikšķi

    IXUS 150 galvenās funkcijas:

    • 16 MP detalizētiem uzņēmumiem
    • 8x optiskā tālummaiņa un 16x ZoomPlus, lai pietuvinātu darbību
    • Moderns, īpaši kompakts korpuss ar metālisku apdari
    • Intelligent IS asiem foto un video attēliem
    • Smart Auto ļauj uzņemt skaistus attēlus ar vienu klikšķi

    IXUS 145 galvenās funkcijas:

    • 16 MP detalizētiem uzņēmumiem
    • 8x optiskā tālummaiņa un 16x ZoomPlus, lai pietuvinātu darbību
    • Smart Auto ļauj uzņemt skaistus attēlus ar vienu klikšķi
    • HD video (720p) ar video ierakstīšanas pogu
    • 6,8 cm (2,7 collas) LCD ērtai kadrēšanai un skatīšanai
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma