Web Analytics
More
    Reklāma

    Skype uzlabo ziņojumu sinhronizāciju starp ierīcēm

    Jaunākie raksti

    Pirms nepilna gada Microsoft slēdza savu Windows Live Messenger tiešsaziņas servisu un tā lietotājus novirzīja uz Skype, ko 2011. gadā iegādājās par 8.5 miljardiem ASV dolāru. Lietotāju pārejas process uz Skype ne visos gadījumos bija veiksmīgs un arī es piedzīvoju gan lietotāju kontu problēmas, gan paziņojumus, kas nekad nesasniedz savu adresātu. Bez tam liela daļa Skype lietotāju šo saziņas rīku izmanto ne tikai uz datoriem, bet turpina sarunas arī no mobilajām ierīcēm.

    Microsoft atzīst, ka līdz šim Skype ir bijušas problēmas ar ziņojumu sinhronizāciju starp dažādām ierīcēm un uzņēmums ir cītīgi strādājis, lai tās labotu. Skype komanda ziņo, ka jaunākajās saziņas rīka versijas ir ieviesti uzlabojumi, kas ļauj ērti sazināties ar draugiem no dažādām ierīcēm. Piemēram, sākam sarunu darbā no datora, dodamies mājās un turpinam sazināties jau no mobilā telefona. Skype ziņojumi tagad tiek sinhronizēti starp visām ierīcēm uz kurām ir pieejama Skype aplikācija un lietotāji var ne tikai sazināties, bet arī aplūkot diskusijas vēsturi neatkarīgi no izmantotās ierīces. Tāpat tagad lietotāji var redzēt vai ziņojumi ir sasnieguši adresātu.

    Reklāma

    Veicot šos uzlabojumus ir optimizēta Skype darbība un tagad aplikācija startēsies ātrāk un taupīgāk izmantos baterijas resursus. Tuvāko mēnešu laikā sagaidāms uzlabojums, kas paziņojumus par jaunām ziņām rādīs tikai ierīcē, kas tiek aktīvi izmantota (nevis visās ierīcēs, kur atvērta Skype) un iecienīto (favorite) kontaktu saraksts sinhronizēsies starp ierīcēm. Drīzumā visi šie jaunumi būs pieejami arī Skype grupu čatu lietotājiem. Lejupielādē jaunāko Skype versiju un izmēģini jaunumus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma