Web Analytics
More
    Reklāma

    Muzei “dzīvās” ekrāntapetes demonstrēs mākslas klasiku tavā viedtālrunī

    Jaunākie raksti

    Apmēram pirms gada iepazinām interesantu aplikāciju DashClock, ko izstrādājis Romāns Nuriks. Visa cita starpā viņš strādā pie Google un ik pa laikam redzam viņu sniedzot informāciju par aplikāciju izskata vadlīnijām, kādas vēlētos Google. Īsāk sakot viņš ir aplikāciju izskata veidošanas profesionālis. DashClock guva neierasti lielu popularitāti lietotāju vidū un tagad Romāns piedāvā jaunu aplikāciju Muzei Live Wallpaper, kas viedtālruņa ekrānā parādīs klasiskas gleznas.

    Aplikācija Muzei mājas ekrānu izkrāšņos ar dažādiem klasiķu darbiem, tāpat aplikācija mākslas darbu nedaudz izpludinās, lai ikonas vienmēr būtu uzkrītošākas par fona attēlu. Aplikācija piedāvā fonā demonstrēt arī lietotāja paša uzņemtās fotogrāfijas. Katras pāris stundas fona attēls tiks nomainīts, lai nekļūtu garlaicīgi.

    Reklāma

    Visa vizuālā informācija tiek ņemta no WikiPaintings.org. Katrs pats ar nelielām zināšanām var pamainīt aplikācijas izmantoto saturu, jo izstrādātājs piedāvā izejas kodu un API, kuru adreses atrodama Google Play veikalā pie informācijas par Muzei aplikāciju.

    Muzei darbināšanai nepieciešama vismaz Android 4.2 versija.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma