Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Now kļūst arvien gudrāks, spēj piezvanīt nenosaucot cilvēku vārdā

    Jaunākie raksti

    Tikko saņemts Google Now jauninājums, kas pievieno dažas interesantas funkcijas – tagad vari viedtālrunim pavēlēt “call mom” (zvani mammai) un Google spēs atpazīt un piezvanīt uz attiecīgo telefona numuru. Tas pats attiecas arī uz e-pastu sūtīšanu. Protams, tik dziļi vēl Google nav mūsu dzīvēs, lai zinātu kurš kontakts telefonu grāmatā ir mammīte, bet tāpēc pirmajā reizē pēc balss vai teksta ievades Google Now gribēs zināt kurš ir īstais tālruņa numurs.

    Funkcija ir ļoti noderīga, ja nevēlies publiski nosaukt kontaktpersonu vārdus, bet to ir daudz un ērtāk ir izmantot balss komandas, nevis rakāties pa kontaktu sarakstu. Protams, vari Google Now iemācīt ne tikai radinieku telefonu numuru atpazīšanu, bet arī priekšnieka un taksometra numuru.

    Reklāma

    Pēc nelielas paspēlēšanās ar Google Now var spriest, ka balss komandas labi strādā ar vienkāršiem radinieku, šefu, taksometru u.c. vārdiem un nosaukumiem, bet netiek atpazīti garāki vārdu salikumi – sievasmātei par laimi nepiezvanīsi ar balss komandu. Iespējams, ka drīzumā gaidāms Google Now jauninājums, kas izskaudīs problemātiskāku vārdu salikumu neuztveršanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    assa
    31.03.2014 02:07

    Vai tiešām LV kāds balss komandas lieto? Biju pārsteigts, kad Klārksons, kam tā kā būtu jāprot runāt angliski atzina, ka vēl nav saticis ierīci, kas viņu saprastu.

    Reklāma