Web Analytics
More
    Reklāma

    LMT piedāvā daudzpusīgākās iespējas sekot līdzi Soču Ziemas olimpiskajām spēlēm

    Jaunākie raksti

    Rūpējoties par ikvienu klientu un atbalstot Latvijas sportistus Soču Ziemas olimpiskajās spēlēs, Latvijas Mobilais Telefons (LMT) piedāvā daudzpusīgākās un plašākās iespējas sekot līdzi aktuālākajiem olimpisko spēļu notikumiem dažādās platformās – viedtālruņos, planšetēs, televīzijā, klientu centros un sociālajos tīklos. LMT ir galvenais sponsors Ziemas olimpisko spēļu translāciju tiešraidēm LTV un ilggadējs Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) ģenerālsponsors.

    „LMT ir īpašs gods būt vienam no ziemas četrgades galveno sporta sacensību partneriem, jo vienmēr esam atbalstījuši darītājus – tādus, kuri dara paši un iedvesmo citus! Lai nokļūtu līdz Olimpiskajām spēlēm ir vajadzīga pašdisciplīna, mērķtiecība, spēja strādāt ar pilnu slodzi, vēlme sadarboties un saliedēties, darot smagu un pacietīgu darbu. Šīs īpašības ir noderīgas ne tikai sportā – tām būtu jāpiemīt ikvienam Latvijas iedzīvotājam, jo tikai tā spēsim padarīt Latviju par veiksmīgu un attīstītu valsti,” atzīst LMT prezidents Juris Binde.

    Paralēli olimpiādes vērošanai televīzijā, LMT šogad nodrošinājuši sporta līdzjutējiem visdažādākās iespējas sekot līdzi aktualitātēm Soču olimpiskajās spēlēs.

    Mobilajā interneta vietnē m.lmt.lv izveidota īpaša ziemas olimpisko spēļu sadaļa – tajā iespējams vērot olimpiādes tiešraides, sekot līdzi mūsu sportistu startiem un rezultātiem, noskatīties intervijas ar olimpiešiem un jebkurā sev ērtā laikā un vietā iepazīties ar citām videoaktualitātēm. Pakalpojums pieejams viedierīcēs tikai LMT klientiem LMT tīkla pārklājuma zonā visā Latvijas teritorijā.

    Vairākos klientu apkalpošanas centros būs uzstādīti ekrāni, lai ikviens LMT klients varētu sekot līdzi mūsu olimpiešu startiem un nozīmīgākajiem notikumiem.

    Tikai LMT klientiem bija sagādāta ekskluzīva iespēja – dienu pirms oficiālās pirmizrādes pirmajiem noskatīties Kristapa Driķa un Jāņa Celmiņa emocionāli patriotisko filmu par Latvijas hokeja izlases ceļu uz Sočiem. No 7. februāra filma visiem interesentiem pieejama arī portālā sportacentrs.com.

    Lai sekotu līdzi ziemas olimpisko spēļu notikumiem planšetēs un viedtālruņos, nepieciešams pieslēgt pakalpojumu Internets telefonā vai Internets planšetē.

    Uz Sočiem devušies arī īpašie LMT „aģenti”, kuri LMT sociālajos tīklos (Draugiem.lv, Facebook.com vai Twitter.com) sniegs ekskluzīvas ziņas no notikuma vietas. Ikviens interesents LMT sociālo tīklu kontos var uzrakstīt novēlējumu, un LMT „aģenti” tos nogādās Latvijas olimpiešiem Sočos.

    Tāpat LMT aicina olimpisko spēļu līdzjutējus nedaudz ar humoru paskatīties uz ziemas nozīmīgāko sporta notikumu un piedalīties sociālo tīklu aktivitātē – „Joko kā olimpietis”.

    Jokot var ne tikai par un ar olimpiešiem – ikviens var kļūt par varoni – lielveikalā „Alfa” būs uzstādīts īpašs stends, kurā līdzjutēji varēs nofotografēties un klātienē veidot savus olimpiskos jokus.

    Rūpējoties par LMT klientiem – sporta draugiem un aktīviem sportotājiem ir sagatavots īpašs Olimpiskais piedāvājums – līdz 23.februārim pērkot vienu no četriem Samsung viedttālruņiem, bez maksas iespējams saņemt sporta aktivitāšu lietotnes Endomondo Premium (endomondo.com) abonementu un bonusā iegūt bezmaksas internetu.

    Jaunas tendences viedtālruņu un mobilā interneta izmantošanā veicināja 2012.gadā Londonā rīkotās XXX Vasaras Olimpiskās spēles, kad cilvēki aizvien vairāk un vairāk sev interesējošo informāciju ieguva izmantojot mobilās ierīces. Pirmo reizi pasaules mērogā informācijas plūsmas sadalījums bija nosvēries viedtālruņu lietotāju pusē. Pārsteidzoši daudz olimpisko spēļu laikā tika skatīta LMT mobilā televīzija – salīdzinot ar vidējo ikdienas noslodzi, šī pakalpojuma skatīšanās intensitāte pieauga 17 reizes.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma