Web Analytics
More
    Reklāma

    Tech Chill Baltics konference jau nākamnedēļ

    Jaunākie raksti

    Jau trešo gadu pēc kārtas ap 300-350 Baltijas un Eiropas stārtapi (jauno tehnoloģiju iesācējuzņēmumi), investori un industrijas profesionāļi pulcēsies Rīgā, lai prezentētu savas idejas, dalītos ar padomiem un gluži vienkārši labi pavadītu laiku. Tech Chill Baltics konference norisināsies 13. februārī Palladium koncertzālē (Marijas 21, Rīga).

    Tech Chill Baltics 2013
    Tech Chill Baltics 2013

    Reģistrācija konferencei sāksies 9:00, savukārt konference tiks atklāta 10:00 (līdz tam laikam noteikti paspēj reģistrēties konferencei). Konferences organizatori parūpēsies arī par kafijas pauzēm un pusdienām. Pasākuma vakara daļa – konferences noslēgums sāksies ap 21:00, kad ar kūku, dzērieniem, mūziku un saunu tiks svinēta TechHub dzimšanas diena. Tātad, pēc labi padarīta darba konferences apmeklētājus sagaida laba ballīte.

    Reklāma

    Konferences mērķis ir veicināt jauno uzņēmumu izaugsmi pasaules mērogā un tāpēc šogad galvenais uzsvars tiks likts uz mārketinga, sabiedrisko attiecību un pārdošanas tēmām. Nepietiek ar to, ka tev prātā ir iešāvusies ģeniāla ideja, to vēl vajag pārvērst produktā vai pakalpojumā un parādīt (pārdot) klientiem. Pasākumā ar savu pieredzi dalīsies kupls skaits vietējo (Uldis Leiterts, Andris K. Bērziņš, Ernests Štāls) un ārzemju (Colette Ballou, Rob Fitzpatrick, Mike Butcher, Dmitri Sarle u.c.) speciālistu. Paralēli tam konferenci papildinās „pitch” jeb īso prezentāciju konkurss.

    Dienu pirms konferences, 12. februārī, Rīgā norisināsies vairāki saistīti pasākumi: Leancamp meistarklase ar Robu Fitzpatriku, Mini Seedcamp īso prezentāciju (pitch) konkurss un bezmaksas seminārs par praktiskajām uzņēmējdarbības iespējām ASV. Starp citu, šajā seminārā ar savu pieredzi dalīsies arī veiksmīgā tehnoloģiju uzņēmuma SAF Tehnika vadītājs Normunds Bergs. Nepalaid garām iespēju apmeklēt šo semināru! Pieteikšanās līdz 10. februārim.

    Tādējādi šī ir viena no gada galvenajām konferencēm Latvijā visiem, kas darbojas vai interesējas par stārtapu jomu. Biļetes meklē šeit (studentiem ievērojamas atlaides). Arī es centīšos apmeklēt šo pasākumu un ziņot par tur uzzināto.

    Sekot informācijai un pieteikšanās paziņojumiem par visiem pasākumiem iespējams gan konferences mājaslapā www.tcbaltics.com, gan arī Twitter: @tcbaltics un Facebook https://www.facebook.com/TechChillBaltics (te ir atrodamas arī pagājušo pasākumu fotogalerijas).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    06.02.2014 13:29

    Būsim tur ar Fastr Books stendu. Nāciet pie mums ciemos! :-)

    Reklāma