Web Analytics
More
    Reklāma

    Prezentēts jaunais BMW X3

    Jaunākie raksti

    2003. gadā, atklājot jauno X3, BMW bija pirmie, kas izveidoja kompakto apvidus auto segmentu. Līdz ar to, BMW X3 jau desmit gadus ir sportiskas dinamikas, pirmklasīgas elegances un gaitas veiklības paraugs, turklāt, apvienojot šīs īpašības ar zemu degvielas patēriņu un izmešu daudzumu – modelis savas pastāvēšanas laikā ir sasniedzis vairāk nekā vienu miljonu vienību lielus pārdošanas apjomus. Kopš atklāšanas 2010. gadā veiksmīgās BMW X3 otrās paaudzes panākumi ir uzstādījuši latiņu vēl nepieredzēti augstu, modelis lepojas ar nepārspējamu daudzpusību, tam ir plašākais salons un bagāžas nodalījums klasē.

    Arī jaunais BMW X3 (kombinētais degvielas patēriņš: 8,3–4,7* l/100 km]; CO2 izmešu daudzums kombinētā ciklā: 193–124* g/km) ir radīts, lai satriektu konkurenci un nostiprinātu savu līderpozīciju segmentā. Ar pāri jaudīgāku un ekonomiskāku jaunākās paaudzes dīzeļdzinēju ir panākta vēl labāka dinamika un samazinājies izmešu daudzums. Jaunā BMW X3 ārējais izskats un salons, piešķirot papildu praktiskumu detaļām, atklāj būtiskas stilistiskās un klientu vēlmēm pielāgotās izmaiņas.

    Reklāma

    Jaunais BMW X3
    Jaunais BMW X3 (vairāk attēli galerijā)

    Dinamisks izskats un ekskluzīva gaisotne

    Jaunais BMW X3 ar izmainītiem duāliem, apaļiem priekšējiem lukturiem (LED papildaprīkojumā), pievilcīgāku dubulto radiatora resti, jauniem priekšējiem un aizmugurējiem bamperiem, sānu spoguļiem ar pagriezienu rādītājiem padara auto siluetu vizuāli lielāku un spēcīgāku, atstājot vēl spožāku iespaidu par visu BMW X sērijas modeļu dizainu. Jaunā BMW X3 salons atspoguļo modeļa kvalitātes un ekskluzivitātes standartu. Hromētas detaļas, spīdīgi melnas apdares viduskonsole ar papildaprīkojumā pieejamu klimata kontroles vadību un jauni glāžu turētāji ar bīdāmu vāku pasvītro automašīnas eleganto izskatu. Piešķirt vēl vairāk individuāla rakstura ļauj jaunas virsbūves krāsas, salona apdares dizaini un dekori, kā arī vieglmetāla diski. Turklāt, jaunā xLine aprīkojuma pakete ļauj vēl vairāk uzsvērt jaunā BMW X3 dinamisko un spēcīgo kompaktā apvidus auto raksturu. Jaunā BMW X3 iespaidīgo funkcionalitāti iespējams vēl vairāk papildināt ar Smart Opener automātisko bagāžnieka vāku un uzglabāšanas paketi (abas papildaprīkojumā).

    * Rādītāji ar papildaprīkojumā pieejamajām samazinātas rites pretestības riepām ar 17 collu Streamline 306 diskiem.

    2,0 litru 140kW/190 zs dīzeļdzinēja pasaules pirmizrāde

    Jaunais BMW X3 pieejams ar četriem dīzeļa un trīs benzīna dzinējiem jaudas diapazonā no 110 kW/150 zs līdz 230 kW/313 zs. Modernie spēka agregāti ar BMW TwinPower Turbo tehnoloģiju garantē lielisku veiktspēju apvienojumā ar zemu degvielas patēriņu, turklāt, visi dzinēji atbilst EU6 izmešu standartiem. Tajā pašā laikā, piemēram, X3 xDrive20d (degvielas patēriņš pilsētā/ārpus pilsētas/kombinētais: 5,8–5,4*/5,1–4,8*/5,4–5,0* l/100 km, CO2 izmešu daudzums kombinētā ciklā: 141–131* g/km), jauda palielinājusies no 135 kW/184 zs līdz 140 kW/190 zs, un degvielas patēriņš, salīdzinājumā ar priekšgājēju, samazinājies par 7,1 procentiem. Tādējādi, BMW X3 xDrive20d, ar jaunā 2,0 litru turbodīzeļa pasaules pirmizrādi, nosaka jaunu līmeni savā klasē. Ne mazāks panākums ir arī jaunais 110 kW/150 zs BMW X3 sDrive18d (degvielas patēriņš pilsētā/ārpus pilsētas/kombinētais: 5,8–5,4*/4,7–4,3*/5,1–4,7* l/100 km; CO2 izmešu daudzums kombinētā ciklā: 134–124* g/km) ar klasisko aizmugurējo riteņu piedziņu un manuālo pārnesumkārbu. Tieši tā pat savas klases līderi ir arī BMW X3 xDrive28i (degvielas patēriņš pilsētā/ārpus pilsētas/kombinētais: 9,3–8,7*/6,3–5,9*/7,4–7,0* l/100 km; CO2 izmešu daudzums kombinētā ciklā: 172–162* g/km) ar 180 kW/245 jaudu un BMW X3 xDrive35i (degvielas patēriņš pilsētā/ārpus pilsētas/kombinētais: 10,7/6,9/8,3 l/100 km CO2 izmešu daudzums kombinētā ciklā: 193 g/km) ar 225 kW/306 zs jaudu.

    * Rādītāji ar papildaprīkojumā pieejamajām zemas rites pretestības riepām un 17 collu Streamline 360 diskiem.

    BMW EfficientDynamics: braukšanas bauda un zems degvielas patēriņš

    Jaunajā BMW X3 BMW EfficientDynamics paketē pieejami vēl nebijuši tehnoloģiski risinājumi: Auto Start Stop funkcija, coasting (tukšgaitas) funkcija, bremžu enerģijas reģenerācija un dažādi manuāli ieslēdzami un izslēdzami palīgelementi, kas nodrošina zemāko degvielas patēriņu un izmešu daudzumu savā klasē. Turklāt, ceturtās paaudzes zemas rites pretestības riepas ir neatsverams ieguldījums dabai draudzīgu risinājumu pielietošanā, kas samazina jaunā BMW x3 CO2 izmešu daudzumu par 7g/km.

    BMW ConnectedDrive: vadītāja asistents ar ziņošanas un izklaides sistēmu

    Ar jauno BMW X3 tiek sperts solis pretī uzņēmuma koncepcijai attīstīt saikni starp vadītāju, automobili un apkārtējo pasauli, joma, kurā BMW ir neapstrīdams līderis. Starp izcilajām BMW ConnectedDrive iespējām uz BMW X3 borta pieejamas iDrive Controller ar integrēto skārienpaliktni (teksta ievadei izmantojot pirkstu kustības), parkošanās asistents, krāsains BMW Head-Up displejs, tālo gaismu asistents ar pretapžilbinošu funkciju un Driving Assistant Plus ar joslu maiņas brīdināšanu, aktīvo kruīzkontroli ar Stop & Go funkciju un kājāmgājēju aizsardzības sistēmu.
    BMW ConnectedDrive iespēju klāstā pieejami arī Real Time Traffic Information (RTTI, satiksmes dati reālā laikā), durvju sarga sistēma un inteliģentā ārkārtas zvanu funkcija. Dažādas lietotnes ļauj izmantot, piemēram, Facebook un Twitter, AUPEO! interneta radio un mūzikas platformu, piemēram, Napster un Deezer lietošanai.

    Jaunais BMW X3
    Jaunais BMW X3 (vairāk attēli galerijā)

    Vairāk informācijas par oficiālo degvielas patēriņu, precīziem CO2 izmešu rādītājiem jauno automobiļu elektroenerģijas patēriņu pieejami norādījumos: “Leitfaden über Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen” (Norādījumi par degvielas patēriņu, CO2 izmešiem un jauno automobiļu elektroenerģijas patēriņu), ko var iegūt pie visiem dīleriem un pie Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen un http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html. LeitfadenCO2 (GuidelineCO2) (PDF ‒ 2.7 MB)

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma