Web Analytics
More
    Reklāma

    Atklātībā parādās informācija par jauniem Nokia Lumia sērijas viedtālruņiem

    Jaunākie raksti

    Daudziem labi zināmais, Twitter lietotājs, kuram vārdā @NextLeaks, padalījies ar viņam zināmu informāciju par jauniem Nokia Lumia viedtālruņiem. Pirmais no jaunumiem, kuram nav zināms konkrēts nosaukums, būs ar 5 collu diagonāles Full HD izšķirtspējas ekrānu, 32 GB atmiņu, 21 Mpix kameru, micro SD atmiņas kartes ielādes vietu un 2 GB operatīvo atmiņu. Vadīs šo saimniecību četrkodolu 2,3 GHz procesors, bet baros kā minimums 3000 mAh ietilpības akumulators.

    Otrs jaunums būs Lumia 630, kas būs lētais modelis ar 4,3 collu diagonāles ekrānu, WVGA izšķirtspēju, divkodolu 1,7 GHz procesoru, 1 GB operatīvo atmiņu un 1 GB pastāvīgo atmiņu. Būs arī vieta microSD atmiņas kartei, 8 Mpix kamera un 2000 mAh akumulators.

    Reklāma

    Trešais jaunums būs iespējamais Lumia flagmanis Nokia Lumia 1820. Aparāts ar 32 vai 64 GB atmiņu un frontālo PureView tehnoloģijas kameru. Gaidāms, ka šie jaunumi tiks parādīti jau šomēnes Mobile World Congress laikā, Barselonā. Savukārt tirdzniecībā tie nonāks 14. aprīlī, vai arī maijā.

    nextleaks

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma