Web Analytics
More
    Reklāma

    Google un Samsung veic sarunas par vienotāku Android izskatu

    Jaunākie raksti

    Iespējams, ka Samsung nāksies piezemēt savus Android pielāgošanas plānus, jo Google nav sajūsmā par jaunāko Samsung veikumu – Magazine UX lietotāja saskarni, kas uzstādīta milzīgajā Samsung NotePRO 12.2 planšetdatorā. Google uzskata, ka Magazine UX saskarne pārāk atgādina Flipboard un Microsoft Windows 8 Metro izskatu savienojumu un tas vairs nav pieļaujams. Varētu būt, ka Magazine UX lietotāja saskarni pirmo un pēdējo reizi redzējām NotePRO 12.2 planšetdatorā, turklāt tā varētu pazust līdz ar turpmāko sistēmas jauninājumu saņemšanu.

    Šis neesot vienīgais Google iebildums pret Samsung darbību un ciest varētu arī ražotāja vēlme uzspiest lietotājiem pašveidotās aplikācijas, piemēram, ChatON.

    Reklāma

    Pagaidām Samsung nācis klajā ar ziņu, ka tiks turpināta Android izskata pielāgošana, kā arī neiztikt bez Samsung izstrādātajām aplikācijām. Nekādas precīzākas informācijas no ražotāja nav.

    Samsung pamatoti uzskatāms par lielāko Google kompanjonu Android operētājsistēmas izplatībā pasaulē, tāpēc var būt sarežģīti mainīt ražotāja vēlmes un uzskatus par Android operētājsistēmas lietotāju nepieciešamībām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma