Web Analytics
More
    Reklāma

    Adobe Photoshop Express saņem uzlabotu versiju un Immersive Mode KitKat lietotājiem

    Jaunākie raksti

    Adobe bezmaksas vienkāršotā foto apstrādes aplikācija Photoshop Express beidzot saņēmusi jauninājumu, kas sevī ietver darbības uzlabojumus, kā arī saderību ar Android 4.4 KitKat. Adobe apgalvo, ka jaunākais Photoshop Express ir pārbūvēts no pašiem pamatiem un tam tik pat kā vairs nav saistības ar iepriekšējo aplikācijas versiju.

    Protams, salīdzinoši liels uzsvars tiek likts uz foto filtriem, lai konkurētu ar Instagram un tamlīdzīgām aplikācijā, bet pieejamas arī dažas pavisam ikdienišķas fotogrāfijas uzlabošanas iespējas un arī pilnīgi automātiska fotogrāfijas sakārtošana. Novērojums gan liecina, ka pilnīgi automātiskā uzlabošana kaut cik pieņemami strādā tikai klasiskos fotogrāfijas scenārijos ar zilām debesīm vai citiem biežāk fotogrāfijās redzamiem foniem. Kaķis dušā tika pamatīgi izķēmots un pārgaismots.

    Reklāma

    Kā jau ierasts, gribētos no bezmaksas aplikācijas šādus tādu papildu sīkumus, piemēram, fotogrāfiju izmēru samazināšanu, bet kopumā Adobe Photoshop Express ir kļuvusi par nopietnu aplikāciju. Photoshop Express atšķirsies no vairuma bezmaksas aplikācijām ar iespēju pilnīgi visu apstrādes procesu paveikt bezsaistē – līdzīgas aplikācijas bieži pieprasa pieeju internetam, lai pilnībā nodrošinātu filtru un efektu darbību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma