Web Analytics
More
    Reklāma

    Izstrādātājs veikli paspējis padarīt “candy” par preču zīmi

    Jaunākie raksti

    Nenormāli populārās spēles Candy Crush Saga izstrādātājs King.com Limited izspēlējis negaidītu gājienu un vārdu “candy” padarījis par preču zīmi. Citi izstrādātāji, kuru aplikāciju nosaukumos gozējas “candy” nu ir sprukās, jo King.com Limited tagad ķērušies klāt iebiedēšanas paņēmieniem, lai minētais veiksmes atslēgas vārds būtu tikai un vienīgi viņu aplikācijās.

    Gadījums ar spēka parādīšanu kaut kur līdzinās pašmāju ievārītajai putrai ar elektronisko klasi un tās izstrādātāju. Vismaz viens izstrādātājs jau cietis no giganta un savu aplikācijas nosaukumu All Candy Casino Slots grasās mainīt uz ko citu, jo vienkārši nepietiek laika un naudas cīņai par taisnību.

    Reklāma

    King.com preču zīmes pieteikuma formā norādīts, ka tā attiecas uz spēlēm, mācību elektroniskajiem servisiem un drēbēm. Protams, nav arī tā, ka kāds cits izstrādātājs nevarētu cīnīties par savas aplikācijas nosaukuma saglabāšanu, bet tad ir jāpierāda, ka “candy” iekļauts nosaukumā bez jebkādas saistības ar populāro spēli. Tas gan nozīmētu stāties pret bagāta izstrādātāja juristu varzām, kas principa pēc mazo izstrādātāju izvazātu pa tiesu instancēm, notērējot kaudzi naudas un laiku, bet mazajam izstrādātājam tas nozīmētu galu.

    Vienmēr gan vajag atcerēties, ka dīķī var iepeldēt vēl lielāka zivs, kas King.com spēs aprīt bez sāls.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma