Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony kļūst gudrāki un aizliedz AnTuTu (un citas aplikācijas) savos prototipos

    Jaunākie raksti

    Sony kļūst gudrāki un aizliedz AnTuTu (un citas aplikācijas) savos prototipos

    Visbiežāk informācija par jaunajām ierīcēm noplūst tieši no sintētisko veiktspējas testu aplikācijām, daudzas no tām lūdz iespēju ielādēt ierīces nosaukumu un testa rezultātu tiešsaistē visu lietotāju apskatei. Jaunajiem un ļoti jaudīgajiem viedtālruņiem uzreiz redzams, ka tie izvirzās vadībā un pat nav speciāli jāpiepūlas nosaukumu un rezultātu iegūšanai. Tāpat sintētisko veiktspējas testu aplikācijas bieži publisko arī visu viedtālruņa specifikāciju, par ko ražotāji ir pavisam neapmierināti. Tāpēc Sony ķeras vērsim pie ragiem un visiem prototipiem tiks liegta pieeja sintētisko veiktspējas testu aplikāciju uzstādīšanai.

    Reklāma

    Xperia viedtālruņi tagad ziņos par sintētisko veiktspējas testu aplikācijas uzstādīšanas aizliegumu. Tiek ziņots, ka pavisam noteikti bloķē AnTuTu sintētisko veiktspējas testu, kā arī pastāv iespēja, ka melnajam sarakstam pievienotas daudzas citas aplikācijas, kas varētu tīšām vai netīšām nopludināt ražotājiem tik grūti nosargājamo informāciju.

    Netiek precizēts kuras aplikācijas nebūs iespējams uzstādīt viedierīcēs pirms tās oficiāli tiks izziņotas. Protams, neviens oficiāli pārdotais viedtālrunis nekad nerādīs šādu paziņojumu, bet varam sagaidīt, ka Sony viedierīces kļūs ļoti noslēpumainas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma