Web Analytics
More
    Reklāma

    Pārstrādātais VLC saņem Google Drive un Dropbox integrāciju

    Jaunākie raksti

    VLC ir populāra galddatoriem paredzēta video un arī audio atskaņošanas programma, kas jau kādu laiku pieejama arī iOS lietotājiem. Pēdējais VLC jauninājums iOS operētājsistēmai nes sev līdz plašus uzlabojumus, no kuriem pamanāmākie būs Google Drive un Dropbox integrācija tiem, kuri nevēlas video failus glabāt savās iOS viedierīcēs. Tāpat lokālā tīklā varēs izmantot arī UPnP multimediju serverus.

    VLC

    Jaunie VLC lietotāji varētu novērtēt aplikācijas sākuma ekrāna paziņojumus ar pamācībām vienkāršotai darbības uzsākšanai un video atskaņošanai no iTunes bibliotēkas. Google Drive un Dropbox krātuvju izmantošana ir pavisam vienkāršota un atliks tikai pieteikties savos mākoņdatu kontos, lai VLC spētu atpazīt un atskaņot to saturu.

    VLC uzlabota arī skārienu vadība un paplašināts atbalstīto formātu un protokolu saraksts tiešsaistes video atskaņošanai. Seriālu cienītāji jaunajā VLC ieraudzīs uzlabotu sēriju sakārtojumu bibliotēkā. Beidzot var teikt, ka vienas mobilās operētājsistēmas VLC aplikācija ir sakārtota un tā vairs neizskatās un nedarbojas kā beta versija.

    AvotsiTunes
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma