Web Analytics
More
    Reklāma

    Nokia HERE Maps drīzumā rādīs reklāmas kā ieteiktos interešu punktus

    Jaunākie raksti

    Diemžēl kārtējo reizi tiek apliecināts fakts, ka nekas šai dzīvē nav bez maksas un arī Nokia HERE Maps Windows Phone 8 operētājsistēmai sāk lēnām kļūt par reklāmu upuri. Šie gan ir tikai ziediņi un pirmās reklāmas Nokia HERE Maps parādījušās tikai atsevišķās ASV pilsētās, tomēr nākotnē reklāmas būs arī Eiropā un gan jau arī Latvijā.

     Nokia HERE Maps drīzumā rādīs reklāmas kā ieteiktos interešu punktus Nokia HERE Maps drīzumā rādīs reklāmas kā ieteiktos interešu punktus

    Reklāma

    Reklāmas kāds pat nepamanīs, bet uzmanīgāks vērotājs sapratīs, ka Nokia HERE Maps kā pirmos meklēšanas rezultātus demonstrēs tieši izcelto saturu, par kura reklamēšanu ir maksāts. Uzbāzīgāka reklāma parādīsies ne tikai meklēšanas rezultātos, bet arī pārskatot karti – oranži iekrāsots interešu punkts pašā ekrāna viducī ir grūti ignorējams. Uzspiežot uz interešu punkta Nokia HERE Maps karšu skatā, atvērsies teksta reklāma, reklāmas resurss, kā arī saite uz paplašinātu reklāmas saturu vai mājas lapu.

    Protams, Nokia HERE Maps ir kaut kādā veidā jāapmaksā, bet tad būtu pēdējais laiks šo servisu beigt saukt par bezmaksas. Vēl arvien Nokia HERE Maps piedāvā izcilu karšu pārklājumu un Nokia navigācija ir galvas tiesu pārāka par daudzām citām līdzīgām aplikācijām.

    Nokia jau iepriekš ir spēlējusies ar reklāmām savā HERE Maps aplikācijā, bet pirmo reizi reklāmas parādās karšu pārskatīšanas laikā.

    Nokia HERE Maps drīzumā rādīs reklāmas kā ieteiktos interešu punktus Nokia HERE Maps drīzumā rādīs reklāmas kā ieteiktos interešu punktus

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma