Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin ievieš tirgū GPSMAP 64 sēriju, kas ir atjauninājums populārajām augstas veiktspējas aktīvās atpūtas rokas ierīcēm

    Jaunākie raksti

    Garmin, globālais līderis satelīta navigācijas ierīču tirgū, šodien iepazīstināja ar aktīvās atpūtas rokas ierīču GPSMAP 64 sēriju. Šīs sērijas ierīces tiek pozicionētas kā augstākās kvalitātes produkti, jo tās ir aprīkotas ar quad helix antenu un duālo GPS/ GLONASS uztvērēju, ārpus telpu apstākļiem pielāgotu spožu displeju, duālo bateriju sistēmu, kā arī nodrošina viedtālruņu savienojamības iespējas, lai izmantotu LiveTrack un Smart Notification ar produktu līniju, kas jau ir kļuvusi populāra dažāda vecuma kalnos kāpēju, slēpņotāju un piedzīvojumu meklētāju vidū.

    “Turpinot GPSMAP sērijas ierīču uzvaras gājienu , jaunā GPSMAP 64 sērija piedāvā vēl augstāka līmeņa funkcionalitāti, lai izcila ierīce kļūtu vēl labāka,” saka Martins Rešs, EMEA aktīvās atpūtas produktu menedžeris. “GPSMAP 64 ir ideāla ierīce aktīvās atpūtas entuziastiem ar augstām prasībām, neatkarīgi no tā, vai šī ir viņu pirmā iegādātā GPS ierīce, vai arī Garmin produkti jau ir kļuvuši par nozīmīgu viņu dzīves sastāvdaļu. Tagad GPSMAP 64 sevī apvieno uzticamu Garmin tehnoloģiju un visiem zināmo pievienoto ierīču komfortu.”

    Reklāma

    GPSMAP 64 sērijas ierīces ir aprīkotas ar īpaši jutīgu GPS un GLONASS uztvērēju ar quad helix antenu izcilām uztveršanas iespējām. Pateicoties papildus GLONASS satelītiem, laiks, kas nepieciešams, lai uztvērējs nofiksētu pozīciju, ir vidēji par 20 procentiem īsāks nekā izmantojot GPS vienu pašu. Tādējādi lietotājs var ātri un precīzi noteikt savu atrašanās vietu pat zem biezas koku lapotnes vai dziļā kanjona aizā.

    GPSMAP 64 sērija piedāvā trīs dažādus, patiešām izturīgus un ūdens drošus (IPX7) modeļus, kas noderēs dažādās aktivitātēs un atbildīs dažādām interesēm. GPSMAP 64 bāzes versija nodrošina lielisku sniegumu un spilgtu 2.6 collu saulē salasāmu transflektīvo krāsaino displeju, kā arī uz pogu darbību balstītu lietotāja saskarni. 4 GB lielo ierīces atmiņu ir iespējams paplašināt, izmantojot micro SD kartes slotu. Tas atbalsta dažāda veida augstas kvalitātes Garmin kartes. GPSMAP 64s sērija piedāvā uzlabotus sensorus – barometrisko altimetru un 3 asu elektronisko kompasu. Tāpat GPSMAP 64s nodrošina bezvadu savienojamības iespējas datu pārsūtīšanai starp citām savietojamām Garmin rokas ierīcēm un mobilajām aplikācijām, kā arī Smart Notification tehnoloģiju. Tādējādi lietotājs var saņemt e-pastus, ziņojumus un brīdinājumus tieši uz ierīces (ja tā ir sapārota ar iPhone 4S vai jaunāku modeli). GPSMAP 64s sērija tiek komplektēta ar viena gada, bezmaksas BirdsEye satelītattēlu abonēšanu. Papildus visām augstākminētajām pamatfunkcijām, GPSMAP 64st nodrošina iepriekš ielādētas Eiropas tūrisma kartes, kas ļaus lietotājiem meklēt intereses punktus pēc nosaukuma vai attāluma līdz to atrašanās vietai, kā arī aplūkot detalizētu informāciju par veģetāciju, takām un apvidus kontūrām.

    Visas GPSMAP 64 sērijas ierīces ir aprīkotas ar aktīvai atpūtai pielāgotu duālo bateriju sistēmu, kurā var izmantot gan standarta AA baterijas, gan lādējamu NiMH bateriju akumulatoru (nopērkams atsevišķi). Turklāt visas GPSMAP 64 ierīces nodrošina iekšējo atmiņu (4GB – 64/64s ierīcei 8GB – 64st ierīcei) un microSD kartes slotu papildus datu un karšu uzglabāšanai.

    Izturīgie GPSMAP 64s un 64st modeļi ir savietojami ar BaseCamp mobilo aplikāciju datu pārsūtīšanai, kā arī Garmin Connect™ mobilo aplikāciju tādām funkcijām kā LiveTrack. Ar LiveTracks palīdzību lietotāji var sapārot ierīci ar aplikāciju un uzaicināt savu ģimeni un draugus sekot līdzi aktivitātēm reāllaika režīmā. Šī funkcija sniedz sirdsmieru, jo īpaši, ja lietotājs piedzīvojumu meklējumos ir devies viens. Izmantojot ANT+™, GPSMAP 64s un 64st modeļi ir savietojami arī ar papildus ārējiem sensoriem, piemēram, tempe™, bezvadu temperatūras sensoru, kadences sensoru vai sirds darbības monitoru. Tāpat, izmantojot ANT+, GPSMAP 64s un GPSMAP 64st modeļus ir iespējams lietot kā tālvadības pultis jaunajām VIRB™ un VIRB Elite kamerām. Visi GPSMAP 64 sērijas modeļi ir ideāli ceļabiedri ikvienam piedzīvojumu meklētājam. Šīs ierīces ir savietojamas ar BaseCamp™, bezmaksas programmatūru, kas ļauj lietotājam plānot savus aktīvās atpūtas piedzīvojumus un sagatavot norādes un trases, izmantojot Garmin augstākās kvalitātes kartes.

    GPSMAP 64 sērijas ierīces nodrošina īpaši vienkāršu slēpņošanas pieredzi, liekot aizmirst par koordinātām un norādēm, kas pierakstītas uz papīra. Katra ierīce piedāvā iepriekš ielādētas lokācijas ar 250,000 slēpņiem no Geocaching.com. Ierīces saglabā un parāda visu nepieciešamo informāciju (slēpņa koordinātas, informāciju par apvidu, norādes un aprakstus), lai atrastu labi apslēptus „dārgumus”. Ja lietotājs vēlas turpināt slēpņošanu, izmantojot citus slēpņus, papildus jau ielādētajiem, ir iespējams piereģistrēties bezmaksas dalībai izmēģinājuma aktivitātēs caur Geocaching.com, kad ierīce piereģistrēta mygarmin.com vietnē. Papildus jau ielādētajiem slēpņiem, GPSMAP 64 ierīces spēj saglabāt vēl vairākus miljonus lokāciju.

    Jaunā GPSMAP 64 sērija būs pieejama 2014.gada februārī. GPSMAP 64 rekomendējamā mazumtirdzniecības cena ir € 299, GPSMAP 64s – € 399, bet GPSMAP 64st – € 469. GPSMAP 64 sērija ir jaunākais risinājums Garmin augošajā aktīvās atpūtas ierīču segmentā, kas koncentrējas uz tehnoloģiju un inovāciju attīstīšanu, lai uzlabotu lietotāju pieredzi, iesaistoties ārpus telpu aktivitātēs. Kāpjot kalnos, medījot, makšķerējot vai slēpņojot, spēlējot golfu vai ejot pārgājienā, Garmin aktīvās atpūtas ierīces ir kļuvušas par neatņemamu piedzīvojumu meklētāju dzīves sastāvdaļu. Lai saņemtu papildus informāciju par citiem Garmin produktiem un pakalpojumiem, apmeklējiet: http://www.garmin.com/outdoors, www.garmin.blogs.com un http://twitter.com/garmin.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma