Web Analytics
More
    Reklāma

    Radošas video uzņemšanas iespējas un satriecoša skaņa – jaunā LEGRIA mini X

    Jaunākie raksti

    Šodien Canon iepazīstina ar LEGRIA mini X – pilnīgi jaunu videokameru, kas piedāvā profesionālas kvalitātes video ar tam atbilstošu skaņu. LEGRIA mini X noderēs tiem, kas filmē ikdienā, jo tā apvieno Canon raksturīgo video kvalitāti un uzlabotu skaņu,kā arī īpaši ērtu dizainu, tādēļ tā ir izcili piemērota gandrīz jebkura veida video ierakstīšanai – no ziņu sižetiem, dokumentālajām filmām un automātiskās ierakstīšanas līdz mūzikas vai teātra priekšnesumu ierakstīšanai.

    Video, kas gan skan, gan izskatās vienlīdz labi.

    Pateicoties jaunam, lielam iebūvētajam stereo mikrofonam, LEGRIA mini X iemūžina skaņu izcilā kvalitātē. Uzlabotais mikrofona sietiņš, polsterējuma divslāņu struktūra un palielinātais izmērs samazina fona trokšņus un elektrizēšanos, tādēļ jūs varat ērti ierakstīt arī sarunas vai intervijas. Videokamera piedāvā arī plašu dinamisko diapazonu, lai reālistiski ierakstītu visas nianses no klusuma koncertzālē pirms koncerta sākuma līdz perkusiju kulminācijai tā beigās.

    Reklāma

    Pateicoties Linear PCM ierakstīšanas funkcijai, LEGRIA mini X nodrošina arī nesaspiestu, augstas intensitātes un CD kvalitātes skaņu. Lai rezultāts būtu tūlītējs, Canon Audio Scene Select tehnoloģija ietver dažādus iepriekš iestatītus režīmus, kas, pēc to izvēlēšanās, automātiski nosaka nepieciešamos skaņas ieraksta iestatījumus dažādos apstākļos, piemēram, mūzikas pasākumos vai sapulcēs.

    Lieliska ierakstīšanas pielāgojamība

    LEGRIA mini X ir inovatīvs dizains, kas ļauj lietotājiem izbaudīt radošumu. Kompaktā un vieglā kamera, ko var paņemt līdzi visur, apvieno f/2,8 170° īpaši plata leņķa objektīvu, iebūvēto statīvu un maināma leņķa 6,8cm (2,7”) skārienjutīgu LCD ekrānu, kas ļauj uzņemt video no dažādiem leņķiem . Tas ļauj ierakstīt brīvroku režīmā, lai lietotāji arī paši varētu piedalīties video vai vienkārši izbaudītu plašākas uzņemšanas iespējas.

    Kvalitāte pārbaudītam rezultātam

    Canon pārbaudītā attēlveidošanas tehnoloģija nodrošina izcilas kvalitātes rezultātu, kas vienlīdz labi atbilst kā aizrautīgu amatieru, tā profesionālu operatoru vajadzībām. Atbalstot AVCHD (1080/50i) un MP4 (1080/25p) ierakstīšanu, tā izmanto Canon izcilās DIGIC DV 4 attēlapstrādes platformas jaudu un 1/2,3” CMOS sensoru, lai uzņemtu izcilus, reālistiskus video ar minimāliem traucējumiem pat nepietiekamā apgaismojumā. Jauna attēlu stabilizācija Close-Up režīmā ļauj uzņemt vienmērīgus un izcilus attēlus.
    Uzlabota savienojamība, attēlu kopīgošanai

    Iebūvēts Wi-Fi ļauj vienkārši aplūkot un kopīgot video dažādās ierīcēs vai ar bezvadu savienojuma palīdzību augšupielādēt sociālajos tīklos. Turklāt, izmantojot viedtālruni vai planšetdatoru un Canon CameraAccess Plus lietojumprogrammu, filmu veidotāji var arī attālināti kontrolēt un uzraudzīt LEGRIA mini X no mājām, vienkārši pievienojot ierīci mājas bezvadu tīklam . Videokameru var izmantot arī ar Canon jauno panoramēšanas statīvu CT-V1 , kas ļauj lietotājiem ar bezvadu pieslēgumu kontrolēt ierīci no viedtālruņa vai planšetdatora, nodrošinot 200° horizontālo panoramēšanu. Kopā ar LEGRIA mini X īpaši plata leņķa objektīvu iespējams pat 360° skats.

    Radošie režīmi

    LEGRIA mini X piedāvā jaunas radošas uzņemšanas iespējas, pateicoties dažādiem izklaidējošiem ierakstīšanas režīmiem, kas palīdz vienkāršas ainas padarīt par dinamiskām un uzņemt aizraujošas filmas. Piemēram, Time Lapse Recording režīms ar intervāliem no piecām sekundēm līdz desmit minūtēm ir izcils veids, kā pastāstīt stāstu par ilgāku laika periodu, savukārt Fast Motion un Slow Motion Capture iestatījumi ļauj uzņemt līdz pat 4x ātrāku video vai samazināt ātrumu par ¼ vai ½.

    LEGRIA mini X galvenās funkcijas:

    • Liels stereo mikrofons; plašs dinamiskais diapazons
    • Linear PCM – CD kvalitātes skaņa
    • 170° īpaši plata1 leņķa objektīvs
    • Grozāms LCD ekrāns; iebūvēts statīvs
    • Wi-Fi: attālināta uzraudzīšana un kopīgošana
    • Pārslēdziet no īpaši plata leņķa uz tuvplānu
    • Full HD, AVCHD un MP4 atbalsts
    • Uztveršanas virziens
    • Manuāla skaņas vadība
    • Ātra un lēna kustība; palēninātā ierakstīšana
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma