Web Analytics
More
    Reklāma

    Filmējiet un kopīgojiet savas atmiņas, izmantojot jaunās Canon LEGRIA HF R sērijas videokameras

    Jaunākie raksti

    Šodien Canon iepazīstina ar divām jaunām, viegli lietojamām videokamerām – LEGRIA HF R56 un LEGRIA HF R506. Jaunie, kompaktie modeļi apvieno Canon Full HD video sistēmu un optiskā IS tehnoloģiju ar intuitīvu skaņas ierakstīšanu, piedāvājot ideālu nākamo soli tiem, kuri video ierakstīšanai izmanto viedtālruņus un kompaktkameras.

    Radoša brīvība visai ģimenei

    Jaunā LEGRIA HF R sērija ir ideāli piemērota vecākiem un visai ģimenei, jo tā ļauj atkal un atkal izbaudīt svarīgākos mirkļus – no mazuļa pirmajiem soļiem līdz pirmajiem vārdiem. Uzlabotais Baby režīms ļauj vecākiem reģistrēt līdz trīs bērniem, saglabājot video personalizētos albumos. Tā nodrošina lietotājiem arī lielāku radošo brīvību, pateicoties vēl lielākam video animāciju un spiedogu klāstam, kas ļauj fiksēt mazuļa svaru un garumu piedzimstot, kā arī īpašus datumus un bērna sasniegumus attīstības gaitā.

    Reklāma

    Uzlabota Wi-Fi savienojamība – kopīgojiet savus stāstus

    Katru ar LEGRIA HF R56 iemūžināto stāstu var viegli kopīgot ar radiem un draugiem, izmantojot uzlaboto Wi-Fi funkcionalitāti. Jaunais W-Fi atbalsts ļauj ne tikai kopīgot video iOS un Android ierīcēs, bet nodrošina arī iespēju mājās attālināti pārraudzīt un kontrolēt tiešsaistes ierakstu . Izmantojot planšetdatoru vai viedtālruni un Canon bezmaksas CameraAccess Plus lietojumprogrammu, ir viegli apturēt un atsākt ierakstīšanu vai pat regulēt tālummaiņu no jebkuras vietas – tā ir lieliska funkcija bērnu vai mājdzīvnieku pieskatīšanai.

    LEGRIA HF R sērijai Canon izlaiž arī jaunu, mehānisku kameras panoramēšanas statīvu CT-V1 . Panoramēšanas statīvu var viegli piestiprināt videokameras pamatnei un pārvaldīt ar bezvadu pieslēguma palīdzību no viedtālruņa vai planšetdatora, ļaujot lietotājiem izmantot horizontālu 200° panoramēšanu.

    Kvalitāte jūsu atmiņām

    LEGRIA HF R56 un LEGRIA HF R506 darbojas ar Canon vadošo DIGIC DV4 attēlveidošanas platformu, lai dzīves dārgākie mirkļi tiktu iemūžināti neticamā kvalitātē. Canon 3,2MP Full HD CMOS sensors piedāvā izcilu attēla kvalitāti jebkurā apgaismojumā, ieskaitot nepietiekamu apgaismojumu. Savukārt Canon Optical IS un Intelligent IS tehnoloģija nodrošina skaidrus attēlus. Iebūvētā Intelligent IS atšķir dažāda veida kameras sakustēšanos un izmanto vispiemērotāko stabilizāciju no četriem režīmiem, ieskaitot Dynamic IS, kas kustībā ļauj uzņemt vienmērīgu video.

    Uzņemt tālas detaļas ir viegli, izmantojot augstas kvalitātes Canon HD video objektīvu ar jaudīgu 32x optisko tālummaiņu un uzlaboto 57x optisko tālummaiņu. Kamera ieraksta gan liela bitu ātruma AVCHD, gan maza bitu ātruma MP4 vienas ainas video, nodrošinot izcilu kvalitāti atskaņošanai mājās, kā arī mazāku faila versiju tūlītējai kopīgošanai.

    Izcilajai attēlu kvalitātei ir atbilstošas kvalitātes skaņa, pateicoties Audio Scene Select tehnoloģijai. Pieci skaņas profili, kas ietver Speech, Music un Noise Reduction (runu, mūziku un trokšņu slāpēšanu), piedāvā optimizētus iestatījumus dažādām ainām. Kad režīms ir izvēlēts, tas automātiski pielāgo videokameras mikrofonu ainai, lai iemūžinātu skaidru skaņu un patieso mirkļa noskaņu.

    Intuitīva vadība

    Ikviens ģimenes loceklis var iejusties galvenā operatora lomā, pateicoties LEGRIA HF R-sērijas modeļu viegli lietojamajam dizainam. Jaunie modeļi ir parocīgi un pietiekami kompakti, lai tos ērti turētu arī bērns, bet dizains ietver lielu un krāsainu 7,5 cm (3,0’’) skārienjutīgu ekrānu. Skārienjutīgais ekrāns nodrošina precīzu intuitīvās izvēlnes sistēmas kontroli ar ērtu piekļuvi svarīgiem iestatījumiem, kas pārvalda radošās funkcijas, skaņas iespējas un kopīgošanu.

    LEGRIA HF R56 galvenās funkcijas:

    • Wi-Fi ar attālinātu uzraudzīšanu
    • Optiskā Intelligent IS
    • 57x tālummaiņa; Full HD CMOS
    • Baby režīms
    • Vienlaicīga AVCHD un MP4 ierakstīšana
    • DIGIC DV4 attēlu procesors
    • Audio Scene Select
    • Augstas izšķirtspējas 7,5 cm skārienjutīgs ekrāns LCD
    • 8GB iebūvēta atmiņa

    LEGRIA HF R506 galvenās funkcijas:

    • Optiskā Intelligent IS
    • 57x tālummaiņa; Full HD CMOS
    • Baby režīms
    • Izcilas kvalitātes AVCHD un MP4 ierakstīšana
    • DIGIC DV4 attēlu procesors
    • Audio Scene Select
    • Augstas izšķirtspējas 7,5 cm skārienjutīgs ekrāns LCD
    • Radošās funkcijas
    • SDXC karšu slots
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma