Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony prezentē jauno Sony Action Cam kameru

    Jaunākie raksti

    • BIONZ X procesors nodrošina Full HD attēla kvalitāti XAVC S ar ātrumu 50 Mbps
    • Live-View Remote attālināti kontrolē līdz pat piecām kamerām
    • Šļakatdrošs, bez nepieciešamības pēc atsevišķa apvalka, tādējādi samazinot kopējo izmēru
    • Uzlabotais SteadyShot izlīdzina kameras svārstības un vibrāciju ar 2,5x darbības uzlabojumu salīdzinājumā ar esošajiem modeļiem
    • Izveidojiet karšu skatījumus ar GPS datu pārklājumu vai sapludiniet fotouzņēmumus no vairākām kamerām ar rediģēšanas programmatūru PlayMemories Home

    No slēpošanas līdz spīdvejam vai dubļainiem ceļiem: jaunā Action Cam HDR-AS100V ir piemērota jūsu alkām pēc ekstrēmām situācijām.

    Action Cam nodrošina kvalitatīvākus attēlus nekā jebkad iepriekš. Uzņēmumi ir detalizētāki un skaidrāki, pateicoties kameras pilnveidotajam ZEISS Tessar® 170 grādu platleņķa objektīvam, 18,9 megapikseļu Exmor R CMOS sensoram un jaunajam, jaudīgajam BIONZ X attēlu procesoram.

    Reklāma

    Pirmo reizi Action Cam var notvert Full HD uzņēmumus ar augstu ierakstīšanas bitu ātrumu līdz pat 50 Mbps, izmantojot jauno, efektīvo XAVC S video formātu. Jūs redzēsiet atšķirību brīnišķīgajā attēlu kvalitātē katrā kadrā, pat ātro skatu panoramēšanā, kas citās kamerās izskatās izplūduši vai drebelīgi.

    Vēl viens jaunums ir tāds, ka līdz pat piecām Action Cam AS100V ierīcēm tagad var kontrolēt bez vadiem ar nēsājamā rokaspulksteņa veida RM-LVR1 Live-View tālvadību, kas atrodama iepakojumā. Palaidiet un apturiet ierakstīšanu, skatiet uzņēmumus un noregulējiet iestatījumus, nospiežot pogu. Viss atrodas pirksta pieskāriena attālumā, pat ja nēsājat biezus slēpošanas cimdus.

    Sony jaunākā izturīgā Full HD videokamera izgatavota adrenalīna piesātinātiem priekiem uz ceļa, kalna, sniegā vai ūdenī. Tā slaikais dizains iet cauri gaisam un ūdenim ar mazāku pretestību, un šļakatdrošais korpuss nodrošina to, ka nav nepieciešams ūdensnecaurlaidīgs ietvars, lai dotos pretī salijušām velotakām. Pateicoties jaunajai baltajai apdarei, Action Cam atstaro saules starus, kad sērfojat smiltīs lejup pa neauglīgām kāpām svelmainā karstumā.

    Ja traucaties lejup pa slēpošanas trases nogāzi vai pārvarat grambainu ceļu ar velosipēdu, Advanced SteadyShot nodrošina stabilākus uzņēmumus bez izplūduma, pateicoties 2.5x uzlabotajai darbībai salīdzinājumā ar savu priekšteci.ii Tas ir efektīvāks nekā jebkad iepriekš, īpaši mehāniskā vibrācijā, ko rada motocikls vai kvadracikls.

    Papildu ieguvums ir tāds, ka ar Action Cam var uzņemt augstas kvalitātes video liela ātruma 120 fps vai 240 fps ar skaņu. Pēc filmēšanas vēlreiz atskaņojiet uzņemto normālā ātrumā, lai iegūtu vienmērīgu lēnas kustības skatījumu ar BMX velosipēda salto un skeitborda trikiem.

    Jaunā funkcija Interval Still Recording nodrošina vēl vairāk radošu iespēju. Kamera automātiski uzņem secīgus attēlus atlasāmos intervālos no vienas līdz 60 sekundēm. Pēc tam secīgi attēlojiet tos garu ceļojumu intervāla fotografēšanas veida dokumentēšanai. Pieejama arī ērta „piesitiena” funkcija, kas apgriež uzņēmumu, ja kamera uzstādīta sāniski vai ar leju uz augšu uz ķiveres, vai ir ieslēgts mikroapgaismojums.

    Otra papildu spuldze Action Cam augšdaļā sniedz iespēju nekavējoties vizuāli pārliecināties par ieraksta palaišanas-apturēšanas statusu neatkarīgi no tā, vai kamera ir virs vai zem jums. Vieglās uzstādīšanas iespējas palielina jaunais papildu trijkāja adapters, vienkāršai fiksācijai bez nepieciešamības pievienot statnes korpusu.

    Jaunā Action Cam piedāvā daudz vairāk funkciju, kas piemērotas nopietniem videoklipu veidotājiem. Krāsu iestatījumu izvēle sniedz vēl radošāku elastību, rediģējot uzņēmumus. Tveriet video attēla kvalitātē „Neutral” vai papildiniet uzņēmumus ar „Vivid”, kas akcentē bagātīgas, spēcīgas krāsas papildu efekta radīšanai. Profesionāliem filmu režisoriem Action Cam tagad ieraksta video ar laika kodu, ļaujot sinhronizēt uzņēmumus, rediģējot no dažādām kamerām iegūtas ainas.
    Jauna funkcija ir arī User Bit, kas var ierakstīt informāciju (8 ciparu heksadecimālus skaitļus), piemēram, datuma/laika/ainas skaitli. Tas īpaši noder to klipu rediģēšanā, kas izveidoti, izmantojot divas vai vairāk kameras.

    NFC nodrošina nevainojumu pieslēgumu ar Xperia un citiem saderīgiem viedtālruņiem un planšetdatoriem ar vienu pieskārienu. Pārsūtiet uzņēmumus bez vadiem uz savu mobilo ierīci vieglai kopīgošanai bez liekām atmiņas kartēm vai pieslēguma kabeļiem. Pieslēgums ar vienu pieskārienu palaiž mobilo lietojumprogrammu PlayMemories jūsu viedtālrunī (ja tā ir instalēta), tādējādi ļaujot ātri pārbaudīt kameras leņķus tieši no mobilā tālruņa ekrāna.

    Plānots, ka šis jauninājums līdz 2014. gada vasarai, dzīvā video straumēšana, ļaus Action Cam lietotājiem kopīgot savus jaunumus reāllaikā. Kamera translē dzīvos video bez vadiem uz jūsu viedtālruni, kas savukārt tos pārsūta uz tīmekli. Tagad ikviens var kopīgot šobrīd notiekošo brīdi.

    Pēc uzņemšanas klipu rediģēšana ir jautra un viegla, pateicoties programmatūrai PlayMemories Home, kas paredzēta Windows vai Mac un ir pieejama lejupielādei. Jūs pat varat atzīmēt savus piedzīvojumus ar Map Views, kas atzīmē ceļu, un PlayMemories Home ļauj sapludināt līdz pat četriem video un rediģēt uzņēmumus, kas radīti zibfotouzņemšanas laikā, lai radītu vienu kadros dalītu video ar GPS pārklājuma datiem, kam ir liels iespaids.

    Stilam atbilstošu piederumu izvēle sniedz vēl vairāk iespēju Action Cam lietošanai neatkarīgi no tā, kur atrodaties un ko darāt. Pievienojiet HDR-AS100VB Bike Mount Kit vai HDR-AS100VW Wearable Mount Kit — lai sākas piedzīvojums!

    Jaunā, izturīgā Action Cam HDR-AS100V iegādei pieejama būs no 2014. gada aprīļa.

    Galvenās funkcijas un specifikācijas:

    Image sensor 1/2.3 type back-illuminated Exmor R™ CMOS sensor with 13.5 megapixels (effective, approx.)
    Image processor BIONZ X
    Video formats XAVC S:MPEG4-AVC/H.264MP4: MPEG-4 AVC/H.264
    Video mode (resolution) XAVC S: 60p:1920×1080 60p/50p
    30p:1920×1080 30p/25p
    24p:1920×1080 24pMP4: PS (1920 x 1080 60p/50p) / HQ (1920 x 1080 30p/25p) /STD (1280 x 720 30p/25p) / SSLOW (1280 x 720 120p/100p) /

    VGA (640 x 480 30p/25p) / HS120 (HS100) (1280×720 120p/100p) /

    HS240 (HS200) (800×480 240p/200p)

    Lens type ZEISS® Tessar
    Focal Length (35mm equivalent) SteadyShot OFF: 17.1mm (170°)SteadyShot ON: 21. 8mm (120°)
    Image stabilisation SteadyShot™ (electronic)
    Multi Camera Control Up to 5 units (HDR-AS100V only)
    Colour Setting Vivid/Neutral
    Scene Modes Auto/Underwater
    Time code/User bit XAVC S only
    GPS Embedded
    USB charging Yes
    Multi/Micro USB Terminal Yes (Supports Micro USB compatible device)
    Wi-Fi /NFC Yes, One-touch remote
    Dimensions (WxHxD) Approx. Approx.24.2mm x 46.5mm x 81.5mmmm (inc. projecting parts)
    Media card compatibility MP4: Memory Stick Micro™ (Mark 2)MP4: Micro SD/SDHC/SDXC Memory Card(Class 4 or Higher)

    XAVC S: Micro SDXC Memory Card (Class 10)

    Weight (main unit only) Approx. 67g
    Weight (with supplied battery) Approx.92g(with NP-BX1(supplied battery))
    Battery type NP-BX1 (supplied)

    i Piegādāts standarta komplektā ar HDR-AS100V
    ii Salīdzinājumā ar iepriekšējiem Action Cam modeļiem
    iii Salīdzinājumā ar HDR-AS30V (Sony mērījums)

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma