Web Analytics
More
    Reklāma

    Interneta veikals 1A sasniedz rekordapgrozījumu – 60 miljonu eiro

    Jaunākie raksti

    Saskaņā ar 1A interneta veikala uzņēmumu grupas operatīvajiem datiem Baltijas kopējais pārdošanas apjoms 2017. gada laikā sasniedzis rekordapgrozījumu – 60 miljonu eiro, kas ir par 35% vairāk nekā 2016. gadā.

    1A grupas uzņēmumi, kurā ietilpst lielākais interneta veikals Latvijā 1A.LV, Lietuvas interneta veikals 1A.LT, lielākais Igaunijas interneta veikals – 1A.EE aizvadītajā gadā turpināja uzrādīt strauju izaugsmi gan katrā valstī atsevišķi, gan visā Baltijā kopumā.

    Reklāma

    Interneta veikalu 1A valdes loceklis Mareks Zuika stāsta, ka 2017.gads 1A grupas uzņēmumiem ir bijis attīstības gads, jo grupa kopumā ne vien audzējusi savu apgrozījumu, bet arī veikusi investīcijas izaugsmē, produktivitātē un servisa uzlabošanā.

    “Aizvien vairāk cilvēku izvēlas iepirkties internetā, novērtējot interneta veikala funkcionalitāti, tēlu un veikala uzticamību. Uzskatām, ka biznesa veiksmīgai darbībai un klienta lojalitātei svarīgs ir triju komponenšu kopums: ātrums, ērtums un serviss, pie kā strādājam ik dienu.

    Kopējā pozitīvā ekonomiskā situācija un e-komercijas popularitātes pieaugums ļauj mums izvirzīt ambiciozu plānu – tuvāko divu gadu laikā Baltijā plānots pārsniegt 100 miljonu eiro apgrozījumu. Šādu plānu lielā mērā redzam balstītu jaunās produktu kategorijās (mēbeles, apģērbs, apavi un citas) loģistikas pakalpojumu attīstībā un sniegto pakalpojumu ātrumā.”

    Apkopojot 1A 2017.gada pirktāko preču kategorijas, tās bijušas mobilās ierīces jeb viedtālruņi, datortehnika, smaržas un kosmētika, sadzīves tehnika, mājsaimniecības preces, rotaļlietas un sporta preces.

    SIA “Mobilukss” ir simtprocentīgi vietējā kapitāla uzņēmums. 1a.lv ir lielākais un pieredzes bagātākais interneta veikals Latvijā, kas strādā jau kopš 2002. gada. Uzņēmuma interneta veikali strādā visās Baltijas valstīs. Kopš 2008. gada Lietuvā (www.1a.lt) un kopš 2010. gada – Igaunijā (www.1a.ee). Tā īpašnieki ir Mareks Zuika – 55%, Genādijs Skrinniks – 25% un Kaspars Polis – 20%. 1A grupas uzņēmumi visās valstīs kopumā nodrošina 95 darba vietas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Artanis
    27.01.2018 15:12

    Normāla bode, sakarīgas cenas un laba apkalpošanas gan pirms iegādes, gan iegādes procesā, gan uz garantiju preci aizvedot. Malači.

    Daris
    29.01.2018 19:10

    Esmu šajā sūtījis, viss normāli, bet elektronikai biežāk izmantoju RD. Tiem vismaz bodes visās malās, ja kas saplīst, ir kur iet.

    Reklāma