Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple iOS atjauninājums ļaus atslēgt procesora piespiedu bremzēšanu

    Jaunākie raksti

    Apple vadītājs Tims Kuks apstiprinājis, ka nākamais iOS 11 atjauninājums atnesīs iespēju lietotājam pašam izlemt – bremzē procesoru taupot akumulatoru vai tomēr atstāt pilnu procesora jaudu. Apple gada nogalē iekūlās pamatīgā ķezā ar nemaz ne tik vecu iPhone viedtālruņu bremzēšanu, lai tie ilgāk darbotos ar vienu uzlādi.

    Vēl decembrī Reddit paklīda runas, ka Apple samazinot iPhone veiktspēju, kad viedtālruņa akumulators sāk uzrādīt būtisku ietilpības kritumu. iPhone 6s ar lietotu akumulatoru (aptuveni 80% sākotnējās ietilpības) uzrādīja Geekbench 1456 punktus single-core un 2512 multi-core testos. Pēc akumulatora nomaiņas iPhone 6s sasniedza 2526 single-core un 4456 multi-core punktus.

    Reklāma

    Apple apgalvo, ka slēptā procesora bremzēšanas “iespēja” ir iPhone 6, iPhone 6s un iPhone SE viedtālruņu modeļiem. Tā nonākusi arī iPhone 7 līdz ar iOS 11.2 atjauninājumu. Diemžēl jaudas samazināšana tiek paveikta bez iPhone īpašnieka ziņas.

    Apple nav spējis piedāvāt precīzu iOS operētājsistēmas atjauninājuma laiku. Nākamā iOS 11 izstrādātāju beta versija gaidāma februārī, bet pie lietotājiem tā nonāks ne ātrāk par martu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    18.01.2018 11:18

    ohoho, izrādās ka kāds cits kaut ko zin labāk par apple un ir tam noslaucījis degunu. redzēsim, vai apple ko mācīsies no šī gadījuma.

    As
    18.01.2018 23:59

    Vai LV jau kāds ir nesis mainīt accu par 30€? Kur un cik ilgā laikā nomaina,gribētos 1-2h laikā,nevis 3 ned,kā līdz šim bija pie LMT/Trodeks

    Kristaps Skutelis
    19.01.2018 09:28
    Reply to  As

    Tik fiksi diez vai sanāks, jo tas īsti nav iespējams visas loģistikas dēļ. Tu telefonu visdrīzāk nodosi kādā veikalā un tur uz vietas neko nelabo. Kamēr ierīci aizgādās uz servisu, kamēr tā izstāvēs rindu uz šo procedūru, kamēr būs pieejamas baterijas, paies gana daudz laika. Cik esmu runājis ar cilvēkiem, šobrīd process tiešām aizņems vismaz nedēļu.

    Reklāma