Web Analytics
More
    Reklāma

    Google grasās būvēt uzņēmuma mājvietu Londonā

    Jaunākie raksti

    Google nolēmusi būvēt Eiropas mājvietu tieši Londonā, turklāt lēmums pieņemts pēc tā dēvētā Brexit jeb britu vēlmes pamest Eiropas Savienību. Londona tiek uzskatīta par Eiropas tehnoloģiju galvaspilsētu, pēc izstāšanās balsojuma (vismaz Google-prāt) nekas nav mainījies.

    Londonā tiks būvēta desmit stāvu ēka ar kopējo platību aptuveni 93 000 kvadrātmetru. Ēkā tiks nodarbināti aptuveni 5700 Google darbinieki un 2000 inženieri. Ēka atradīsies King’s Cross rajonā. Pavisam nesen tika paziņots, ka arī Apple ir lieli plāni Londonā.

    Reklāma

    Nedēļas sākumā Google kopā ar Facebook paziņoja, ka tiks pieņemti mēri pret viltus ziņu izplatību tīmeklī. Eksperti uzskata, ka jebkāda veida ierobežojumi būtu uzskatāmi par vārda brīvības ierobežošanu, tomēr šāda veida nepatiesas ziņas top, lai gūtu peļņu vai pat iespaidotu globālus notikumus. Tiek uzskatīts, ka Twitter, Facebook un citviet redzamās viltus ziņas mudinājušas vairākus miljonus ASV iedzīvotāju vēlēt tieši par Donaldu Trampu.

    3013983_view_7

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    24.11.2016 15:06

    Gan jau ka tāpēc, ka Londona atrodas tuvu ES, taču pēc Brexit vairs nebūs ES jurisdikcijā. Bonusā iespēja veikt nodokļu “optimizāciju”, iespēja izvairīties no sodiem par monopolu un tā tālāk.

    Reklāma