Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony SmartBand beidzot saņem pulsa mērīšanu

    Jaunākie raksti

    Sony tikko izziņojuši jaunu SmartBand 2 fitnesa aproci, kas tiešām beidzot būtu dēvējama par fitnesa aproci, nevis kaut kādu dārgu un bezjēdzīgu soļu skaitītāju – SmartBand 2 fitnesa aprocei pievienota sirds sitienu mērierīce. Jaunais SmartBand 2 fitnesa aproces modelis izskata ziņā ir tikpat atturīgs kā SmartBand pirmās paaudzes fitnesa aproce. Protams, SmartBand 2 aproces iestatīšanai un datu nolasīšanai būs nepieciešama Lifelog lietotne.

    SmartBand 2 fitnesa aproce atsevišķus sasniegumus un brīdinājumus spēs vēstīt ar LED indikatoru un vibrāciju palīdzību. Daži tīmekļa resursi min, ka SmartBand 2 fitnesa aproci varētu būt sarežģīti pārdot, jo tirgu jau piepludinājušas vecāku modeļu aproces, turklāt vecāka tipa fitnesa aproces sabojājušas iespaidu par tirgus piedāvājumu kopumā. Daudzi Android Wear viedpulksteņi piedāvā līdzvērtīgas iespējas.

    Reklāma

    Lifelog lietotne pieskata ne tikai SmartBand 2 fitnesa aproces sniegto informāciju, bet arī vairākas darbības, kas tiek veiktas ar viedtālruni – fotogrāfiju uzņemšana, interneta un sociālo tīmekļu pārlūkošana utt. SmartBand 2 fitnesa aproces cena būs ap 120 eiro un tā pie pircējiem nonāks decembrī.

    https://www.youtube.com/watch?v=uNPxN9Heu4g

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma