Web Analytics
More
    Reklāma

    LG Gallery OLED televizors tagad pieejams arī Latvijā

    Jaunākie raksti

    Ar savu jaunāko meistardarbu – Gallery OLED televizoru (modelis: 55EA8800) – LG Electronics (LG) iepazīstināja IFA izstādes ietvaros 2013.gada septembrī.  Pērn LG jau piesaistīja uzmanību kā pirmais uzņēmums, kas Baltijas valstu iedzīvotājiem piedāvāja iegādāties ieliektos 55-collu OLED televizorus. Tagad LG OLED televizoru piedāvājums tiks papildināts arī ar Gallery OLED modeli.

    Šim modelim ir elegants korpuss ar jaudīgiem, bet tajā pašā laikā nemanāmiem, iebūvētajiem Canvas skaļruņiem. Tāpat arī GALLERY OLED ir pirmais 55 collu OLED televizors, ko iespējams piekārt pie sienas. Šī televizora unikālais dizains un iespaidīgā skaņa lieliski papildina nozarē vadošo LG OLED televizoru klāstu.

    Reklāma

    Gallery_OLED 2

    55EA8800 modeļa dizains atgādina gleznu – 55 collu ekrānu aptver rāmis, kurā iekļautas 2.2 kanālu skaņu sistēma ar jaunajiem LG Canvas skaļruņiem. Pieturoties pie mākslinieciskā motīva, galerijas režīms ļauj lietotājam aplūkot leģendāru mākslinieku, tajā skaitā Vincenta van Goga un Pola Gogēna, mākslas darbu digitālos attēlus augstā izšķirtspējā. Galerijas režīmā ir iespējams aplūkot arī savu vai ģimenes iecienītāko fotoattēlu slīdrādi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma