Web Analytics
More
    Reklāma

    Krievija cīnīsies pret letāliem pašiņiem

    Jaunākie raksti

    YouTube ir pamatīgi uzpildīta ar dažādiem notikumiem no Krievijas – daudzi ir nofilmēti ar automašīnās esošām kamerām (tā vienkārši tā gadījās), bet daudzi filmēti speciāli. No Krievijas plašajiem apcirkņiem nāk dažādi pārgalvīgi parkour triki, izrādīšanās ar spēkratiem, filmēšanās dažādās bīstamās situācijās. Tiek ziņots, ka pagājušajā gadā šādi dzīvību zaudējuši 10 cilvēki, bet nopietni ievainoti vairāk nekā 100.

    Tieši tāpēc Krievija izdevusi norādījumus, ka nevajag uzņemt fotogrāfijas un filmēties ar ieročiem, lieliem dzīvniekiem, karājoties augstu virs zemes, mūkot no vilciena utt.

    Reklāma

    The Guardian atklāj, ka norādījumi tapuši pēc tam, kad 21 gadu veca sieviete netīšām sev iešāvusi galvā ar ieroci. Tam visam treknu izsaukuma zīmi pielika divi jaunieši, kas fotogrāfijas uzņemšanai izrāva rokas granātas drošības gredzenu. Izdzīvoja tikai viens no abiem.

    Ja vēlies uzzināt, kā nevajag darīt, meklē tīmeklī pēc “russian selfie”. Tiesa, tad atrodamas arī nedaudz cita ievirziena ļoti aizraujošas fotogrāfijas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    09.07.2015 10:37

    selfiji ir pret Krieviju naidīgi noskaņoto degradējošo un pagrimstošo Rietumu subkultūras izpausme, tāpēc tie būtu aizliedzami kā suga – nešķirojot pēc bīstamības. Atļaut vienīgi selfijus šaujot no ložmetēja vai stāvot pie tanka.

    Reklāma