Web Analytics
More
    Reklāma

    “Instagram” statusa atjaunošanas funkcija “Notes” tagad pieejama arī Eiropā

    Jaunākie raksti

    Pērnā gada decembrī “Instagram” nāca klajā ar jaunu funkciju “Notes”, ar kuras palīdzību lietotāji teksta veidā var atjaunot savu statusu. Sākotnēji šī iespēja bija pieejama daļā Āzijas, Ziemeļamerikā un Latīņamerikā, taču tagad aktīva arī Japānā, Lielbritānijā un Eiropā.

    “Notes” ir īsas teksta ziņas, kuru garums nepārsniedz 60 zīmes, tātad ļoti īsas. Tās kalpo kā lietotāja statusa atjauninājums un līdzīgi kā “Stories” pēc 24h pazūd. Šīs teksta piezīmes redzamas virs lietotāja profila bildes “Instagram” iesūtnes sadaļā.

    Reklāma

    Avots: Meta

    “Notes” testēšanas laikā lietotāji norādīja, ka tas ir labs veids, kā viegli uzsākt sarunu ar citiem lietotājiem. Savukārt “Instagram” vadītājs Ādams Mosseri atklājis, ka “Notes” ir īpaši iecienīta pusaudžu vidū. Attēlā augstāk var redzēt, kā šī funkcija reāli darbojas. Redzam, ka teksta piezīmēs var ievietot arī emocijikonas.

    Lai izmantotu šo funkciju, lietotājam jādodas uz lietotnes iesūtnes sadaļu un jāatlasa tie lietotāji, ar kuriem vēlas kopīgot “Notes” statusa atjauninājumus. Savukārt citi lietotāji šīs piezīmes arī redzēs vienīgi iesūtnes sadaļā. Jāsaka, ka man pagaidām šī funkcija vēl nav pieejama.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma