Web Analytics
More
    Reklāma

    EA neizvietos reklāmas spēļu konsoļu spēlēs, kas traucētu baudīt spēli

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā nedēļā medijs Axios izplatīja ziņu, kurā minēts, ka videospēļu izstrādātājs EA (Electronic Arts) plāno ieviest īpašas reklāmas, kas parādītos spēles laikā, tomēr EA sniegusi oficiālu paziņojumu, ka tas nenotiks.

    Axios minētajā rakstā tika runāts par tādu reklāmu izmantošanu, kādas mēs redzam televīzijas ekrānos, tātad tās parādās kādas filmas vai seriāla laikā, tādējādi apstādinot tā rādīšanu. Tas nozīmētu, ka videospēļu gadījumā tiktu apstādināta spēles darbība. Tomēr EA jau oficiāli paspējis atspēkot šo informāciju, paziņojot, ka šāda veida reklāmas netiks izmantotas spēļu konsolēs. Kā norāda izstrādātāji, tad viņu mērķis joprojām paliek labākās spēlēšanas kvalitātes nodrošināšana pašiem lietotājiem.

    Reklāma

    Šādām baumām kājas varētu būt augušas no EA noslēgtās sadarbības ar uzņēmuma Tencent Hi-Rez Studios, kas izstrādājusi īpašu reklāmu rādīšanas platformu playerWON. Tā acīmredzot būtu spējīga nodrošināt šādas spēles laikā parādāmas reklāmas. Protams, līdz šim spēlēs reklāmas ir tikušas izvietotas kā fona elementi, piemēram, sānu barjeras, kādas varam redzēt sporta vai rallija tipa spēlēs. Šeit gan runa ir bijusi par pavisam jaunu veidu spēles laikā, līdzīgi kā tas šobrīd ir ar YouTube skatīšanos bezmaksas režīmā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma