Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Vācijā sācis piedāvāt Galaxy S20 FE ar Snapdragon procesoru

    Jaunākie raksti

    Jau iepriekš tika runāts, ka Samsung plānos ir Eiropā populāro Galaxy S20 FE viedtālruņa modeli aizstāt ar šī paša modeļa Snapdragon procesora versiju, kas ir ļoti gaidīts solis. Snapdragon procesora Galaxy S20 FE jau redzēts Zviedrijas un nu arī Vācijas tiešsaistes veikalos.

    Samsung savus viedtālruņu flagmaņus ar Snapdragon procesoriem piedāvā ASV, bet Eiropai vēsturiski bija jāizmanto Exynos procesori, kas ne vienmēr spēj turēt līdzi Snapdragon sniegumam. Galaxy S20 FE ar Snapdragon procesoru ir jūtami ātrāks, kā arī tas nodrošina ilgāku akumulatora darbību. Dažos scenārijos par kameras darbojas labāk Galaxy S20 FE ar Snapdragon procesoru.

    Reklāma

    Snapdragon procesoru izmantošanas iemesls nav atklāts, bet varētu būt, ka tas saistāms ar pusvadītāju ražošanas, piegāžu un kopējām pieejamības problēmām.

    Galaxy S20 FE ar Snapdragon procesoru būs sākotnēji pieejams tikai 4G versijā, bet pēcāk gaidāms arī Galaxy S20 FE ar 865 Snapdragon procesoru un 5G. Diemžēl nedaudz zaudēs zemas cenas meklētāji, jo Galaxy S20 FE ar Snapdragon procesoru būs aptuveni 100 eiro dārgāks par Exynos procesora modeli.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma