Web Analytics
More
    Reklāma

    Facebook katram darbiniekam piešķirs 1000 USD bonusu vīrusa izplatības laikā

    Jaunākie raksti

    Atsaucoties uz šī brīža krīzes situāciju, Facebook CEO Marks Zakerbergs (Marc Zuckerberg) paziņojis, ka katram darbiniekam tiks piešķirts 1000 USD dolāru piemaksa, kā arī pusgada novērtējumā visi darbinieki jau ir saņēmuši novērtējumu “sasniegts”. Tas nozīmē, ka tie varētu saņemt dāsnus bonusus, jo vidējie Facebook pilna darba laika darbinieka ienākumi gadā varētu būt aptuveni 228 000 USD.

    Uzņēmumā strādājošie, kuru apmaksa ir balstīta uz stundu likmi un šobrīd netiek nodarbināti, saņems savu pilno algu neatkarīgi no situācijas. Facebook uzsver iespēju šobrīd strādāt no mājām, kā arī dažādus līgumdarbus izpilda tieši kompānijas darbinieki, kamēr otra puse tik un tā saņem samaksu un var atrasties mājā. Kopumā kompānijā ir vairāk nekā 45 000 darbinieku, un šis ir visai spēcīgs finansiālais atbalsts no uzņēmuma krīzes laikā.

    Reklāma

    Marks Zakerbergs ziedojis naudu, lai palīdzētu ar koronavīrusa testiem San Francisko reģionā, kā arī Facebook paziņojis, ka atvēlēs 100 miljonus USD, lai palīdzētu atkopties tieši mazajiem uzņēmumiem 30 valstīs pēc vīrusa uzliesmojuma. Šobrīd nav zināmi precīzi nosacījumi, taču jaunnedēļ sociālais tīkls nāks klajā ar plašāku informāciju.

    Karantīnas laikā arī citi ietekmīgi cilvēki izrāda savu vēlmi palīdzēt, kā piemēram, Alibaba īpašnieks ziedojis gan Eiropai, gan ASV sejas maskas un testēšanas aprīkojumu. Redzam aktivitāti arī no Latvijas puses, kura sekojusi Igaunijas piemēram, un īpašā digitālajā hakatonā dod iespēju radīt risinājumus krīzes apstākļiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma