Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī Latvijā pieejams Samsung pirmais Galaxy Watch FE viedpulkstenis

    Jaunākie raksti

    Samsung Electronics Co. Ltd. papildinājis savu viedpulksteņu klāstu un izlaidis pirmo Galaxy Watch FE viedpulksteni. Tas radīts, lai nodrošinātu Samsung uzlaboto un visaptverošo pieredzi labsajūtas uzlabošanai vēl vairāk lietotājiem. Galaxy Watch FE ir jaudīgs Galaxy Watch sērijas papildinājums, jo tajā iestrādāta  tā pati revolucionārā aparatūra, kā arī progresīvas veselības un fitnesa uzraudzības funkcijas. Turklāt tas izceļas ar stilīgu dizainu un izturīgu konstrukciju. Šis jaunais viedpulkstenis ir ideāli piemērots tiem, kas vēlas uzlabot vispārējo labsajūtu, analizējot visaptverošu informāciju, kas iegūta izmantojot modernās tehnoloģijas.

    Stils un izturība ikdienas labsajūtai

    Galaxy Watch FE ir pieejams 40 mm izmērā un tā dizains, funkcijas atspoguļo ikonisko Galaxy Watch sērijas dizainu. Tas ir pieejams divās krāsās – melnā un rozā zelta. Viedpulksteņa siksniņas ir veidotas ar izteiktām šuvēm zilā un oranžā krāsā, lai papildinātu tā kopējo dizainu. Turklāt Galaxy Watch FE piedāvā izvēlēties kādu no jaunajām pulksteņa ciparnīcām, ļaujot lietotājiem pielāgot pulksteni pēc savas patikas. Tam ir īpaši parocīgas siksniņas, kuras būs ērti nomainīt ar vienu klikšķi. Galaxy Watch FE ir aprīkots ar safīra kristāla stiklu – tas ir vēlizturīgāks un ikdienas lietošanas laikā pasargās stikliņu no skrāpējumiem.

    Reklāma

    Katra diena – vēl veselīgāka un ar vairāk motivāciju

    Galaxy Watch FE, kas aprīkots ar Samsung uzlaboto BioActive sensoru, nodrošina virkni jaudīgu fitnesa un labsajūtas funkciju, kas sniedz personalizētus un noderīgus padomus visu diennakti. Lai uzlabotu miega kvalitāti, Galaxy Watch FE piedāvā dažādas miega funkcijas, sākot no miega paradumu uzraudzības un beidzot ar ieteikumiem miega uzlabošanai, un palīdzot radīt miegam labvēlīgu vidi. Turklāt lietotāji var uzraudzīt savu sirds veselību, izmantojot vairākas sirds veselības uzraudzības funkcijas. Galaxy Watch FE nodrošina paziņojumus par sirdsdarbību, lai noteiktu ārkārtīgi augstu vai zemu sirdsdarbību, un funkciju Neregulāras sirdsdarbības paziņojums (Irregular Heart Rhythm Notification jeb IHRN), lai proaktīvi uzraudzītu sirds ritmu un novērotu priekškambaru fibrilācijas pazīmes (Afib), ja tādas rodas. Turklāt lietotāji var iegūt dziļāku izpratni par savas sirds veselību, uzraugot asinsspiedienu un iegūstot EKG datus.

    Lietotāji var izmantot vairāk nekā 100 dažādus treniņu veidus un sekot to progresam. Skrējējiem uzlabotā skriešanas analīze palīdzēs ne tikai analizēt vispārējo sniegumu, lai maksimāli palielinātu efektivitāti, bet arī sniegs ieskatu un norādījumus, kas palīdzēs novērst pārslodzestraumas un ļaus turpināt virzīties uz savu mērķu sasniegšanu. Optimālākai skriešanas pieredzei personalizēta pulsa zona palīdzēs lietotājiem noteikt savus mērķus, pamatojoties uz savām fiziskajām spējām.

    Galaxy Watch FE palīdz lietotājiem sasniegt veselības uzlabošanas mērķus un saglabāt motivāciju. Ķermeņa uzbūves noteikšanas funkcija nodrošina visaptverošus ķermeņa un fiziskās sagatavotības datus, lai sekotu līdzi progresam. Turklāt lietotāji var saņemt motivējošus ziņojumus, lai turpinātu pilnveidoties.

    Galaxy ekosistēmas pieredze

    Tāpat kā visas Galaxy Watch sērijas ierīces, arī FE piedāvā bezrūpīgu savienoto pieredzi starp Samsung Galaxy ierīcēm. Lietotāji var ātri un viegli atrast savu tālruni, kad tas ir atvienots no pulksteņa, izmantojot funkciju Atrast manu tālruni. Attālināti kontrolēt sava pieslēgtā Samsungviedtelefona kameru ar programmu Camera Controller, lai pārslēgtu režīmu, mainītu leņķi vai tālummaiņu tieši izmantojot viedpulksteni.

    Pieejamība

    Galaxy Watch FE viedpulksteņi iegādei pieejami Samsung oficiālajā mājaslapā www.samsung.lv, Samsung veikalos un pie Samsung partneriem visās Baltijas valstīs. To cena ir sākot no 229 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma