Web Analytics
More
    Reklāma

    Intel gatavo piecas Battlemage videokartes

    Jaunākie raksti

    Priekiem pagaidām nav pamata, lai arī Intel Battlemage videokartes pavisam noteikti tuvojas. Tā vien izskatās, ka Intel šoreiz paredzējis tikai piecas dažādas Battlemage videokartes, to skaitā ir ne tikai galddatoru videokartes, bet arī Battlemage modeļu versijas klēpjdatoriem un mobilajām spēļu konsolēm.

    Iepriekš Intel ar Arc videokartēm bija rezervējis 32 dažādus ierīču ID numurus, bet šoreiz izskatās, ka būs tikai piecas dažādas videokartes ar Battlemage nosaukumu.

    Reklāma

    Par Intel Battlemage videokartēm pagaidām zināms visai maz, tās varētu būt pieejamas kaut kad šī gada nogalē vai 2025. gada pirmajā ceturksnī. Par esošajām Intel Arc ir divējādas sajūtas – no vienas puses Arc videokartes ir visai lēta iespēja tikt pie nosacīti jaudīgas videokartes, kā arī Intel cenšas uzlabot draiverus un Arc ātrdarbību spēlēs. No otras puses Arc ļoti vāji darbojās MSI Claw konsolē, kā arī Arc galddatoru versijas ir daudz vājākas par Nvidia un AMD piedāvājumu, te pat nereti Arc zemā cena neko daudz nedod.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    01.07.2024 14:11

    Ja spēs pietiekami ātri kustināt UI ar 3D elementiem, 3D grafikas programmas un kodēt video, varbūt aizies. Spēlēs AMD un NVIDIA IMHO vairs nav apdzenamas.

    Reklāma