Web Analytics
More
    Reklāma

    Google sola “kaut kad drīzumā” labot Android Find My Device problēmas

    Jaunākie raksti

    Google paziņojusi par plāniem kaut kad tuvāko nedēļu laikā salabot vai vairākas esošās Android Find My Device tīkla problēmas. Pamatā tiekot strādāts pie Android Find My Device tīkla ātrdarbības un ierīču atrašanas ātruma.

    Google izlaida Android Find My Device vēl aprīlī, ar šo iespēju Google kopē Apple AirTag iespēju klāstu atrast speciālas izsekošanas ierīcītes, kas stiprināmas pie atslēgām, somām, kā arī atrast viedierīces, kas ir bezsaistē.

    Reklāma


    Google Find My Device pakalpojums uzreiz pēc palaišanas saskaras ar pamatīgām problēmām

    Android Find My Device darbība atkarīga no citu apkārt esošu viedierīču darbības, kas Android pasaulē mēdz radīt problēmas. Jau bija atklāts, ka Samsung enerģijas taupīšanas algoritmi noliek Android Find My Device čučēt, attiecīgi viedtālruņi nemaz nemeklē apkārt esošos izsekošanas piekariņus.

    Tāpat Android Find My Device ietekmē pašas Google lēmums pēc noklusējuma aktivizēt ierīču meklēšanu tikai vietās ar lielu cilvēku skaitu, piemēram, lidostās un tirdzniecības centros. Viedtālruņa lietotājam pašam nākas Android Find My Device iestatījumos izvēlēties, lai tīkls strādātu visu laiku, nevis tikai minētajās vietās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma