Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus piedāvās SuperVOOC powerbanku ar 100 W uzlādes jaudu

    Jaunākie raksti

    Šķiet, pēdējā laikā katrs, kuram nav slinkums, paspējis izlaist vai nu mobilo spēļu konsoli, vai kā minimums ārējās uzlādes ierīci jeb powerbanku. OnePlus arī nav varējis mierīgi nostāvēt malā, izlaista powerbanka ar paša OnePlus izstrādāto SuperVOOC ātrās uzlādes tehnoloģiju.

    Jaunā OnePlus powerbanka piedāvās līdz 100 W uzlādes jaudu, pašu powerbanku gan varēs uzlādēt tikai ar līdz 45 W. Ārējās uzlādes ierīcei ir 12 000 mAh ietilpība, kas nozīmē, ka ierindas viedtālruni varēsi uzlādēt divas reizes, paliks arī iespēja lādēt viedo pulksteni.

    Reklāma


    Cik var noprast, OnePlus ir gatavi uzlādēt arī MacBook, bet ar powerbankas ietilpību MacBook varēsi tikai ilgāk noturēt pie dzīvības, nevis kārtīgi uzlādēt no nulles. Man gan visi šie klēpjdatoru lādēšanas solījumi no powerbankām šķituši aizdomīgi.

    Jebkurā gadījumā – jaunā uzlādes ierīce sākumā būs pieejama Ķīnā, par pārējo pasauli pagaidām nav nekādas skaidrības.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Girts
    02.07.2024 20:37

    Usams 65w 30000 mAh = 53 usd aļikā. Manu veco 13″ lenovo x390 uzlādē līdz 80% ar 8th gen i7, 16g ram. Lietoju to tiešām extreme nepieciešamībā, par ilgmūžību nevaru spriest. Bet kalpo no 2022.gada februāra.
    Iesaku. Tagad jau baterijai vizuāls apgrēds.

    Krotow
    02.07.2024 23:48

    Un ko tikai neizdomā lai USB PD nelietotu :D VOOC-iem ir baiss mīnuss – strāva. Neder pat čipotie USB PD 100W kabeļi. Vajag savus.

    Reklāma