Web Analytics
More
    Reklāma

    Seriāla “The Last of Us” otrā sezona būs īsāka

    Jaunākie raksti

    Pagājis jau pusotrs gads, kopš iznāca populārā HBO seriāla “The Last of Us” pirmā epizode. Tas balstīts uz slaveno videospēli ar tādu pašu nosaukumu, ko 2013. gadā izstrādāja “Naughty Dog”. Jau ar pirmo epizodi seriāls ieguva skatītāju mīlestību, tāpēc tikai loģiski interesēties par tā turpinājumu. Jau labu laiku zināms, ka “The Last of Us” otrā sezona sāksies ne agrāk par 2025. gadu. Tagad parādījusies mazliet plašāka informācija par seriāla turpinājumu.

    Intervijā seriāla veidotāji Kreigs Mazins un Nīls Drukmans apstiprināja, ka “The Last of Us” otrā sezona būs nedaudz īsāka par pirmo un tajā būs vien septiņas epizodes. Paredzēts, ka otrā sezona balstīsies uz spēli “The Last of Us Part II“, kurai ir plašāks stāsta materiāls nekā pirmajai daļai. Tāpēc izdomāts, ka šo stāstu jāsadala pa vairākām sezonām – divām vai pat trim. Mazins skaidro, ka seriāla veidošanā meklējuši dabisko pārtraukuma punktu, kas atrasts pēc septītās epizodes. Tiesa, otrajā sezonā būs arī vismaz viena īpaši gara sērija, kas pārsniegs stundu.

    Reklāma

    Lai arī HBO vēl ir jāapstiprina papildu sezonas, šķiet, ka Mazins ir pārliecināts, ka gaidāmas vēl citas, jo stāsts taču ir jāizstāsta līdz galam. Viņš arī norāda, ka “The Last of Us” trešā sezona, visticamāk, būs “ievērojami garāka” un neizslēdz varbūtību, ka izdosies radīt četras “The Last of Us” sezonas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Flare
    07.06.2024 09:47

    Jautājums pēc būtības bez uzbrauciena – kā Kursors izvēlas par kādu zinātniskās fantastikas/videospēļu ekranizācijas seriālu publicēt updeitu rakstus un par kuru nē? The Last of Us galīgi nav vienīgais veiksmīgais pēdējā laika lielo videospēļu zīmolu ekranizācijas seriāls. Varbūt esmu palaidis garām, bet kaut kā neesmu redzējis informatīvus rakstus par Halo vai Fallout seriāliem. No šiem 2 Fallout reitingu ziņā pat ir turpat kur The Last of Us, nedaudz zemāk ir Halo.

    Kursors.lv
    07.06.2024 10:08
    Reply to  Flare

    Ko spēlējam, par to arī rakstām :) Fallout arī varētu pieķert kādu ziņu, ja pamanām, bet par Halo vispār nulle saprašanas. Saki, ka vajadzētu uzspēlēt?

    Flare
    07.06.2024 10:36

    Jāsaka, ka Halo pirms seriāla īsti nebiju spēlējis, bet par šādu spēli, protams, zināju – kā nekā viens no populārākajiem FPS, pēc seriāla pieķēros vienai no pēdējām versijām Halo Infinite. Taču seriāls tīri OK sanācis, brīžiem prasās vairāk action, bet kopumā OK. No Fallout biju spēlējis tikai Fallout 4, diezgan patika. Par seriālu nevilšus uzzināju no IMDB jaunumu treileriem. Sāku skatīties un bija tiešām pārsteigums, cik seriāls labs sanācis – nu tā, ka tiešām ļoti labs, lieliski uzburot spēles atmosfēru, nav pat baigi kur piesieties.Noteikti iesaku paskatīties.

    Kursors.lv
    07.06.2024 11:11
    Reply to  Flare

    Paldies, tiks darīts!

    Reklāma