Web Analytics
More
    Reklāma

    LOGITECH G iepazīstina ar PRO X 60 spēļu tastatūru ar KEYCONTROL tehnoloģiju – kompakta un izstrādāta uzvarētājiem

    Jaunākie raksti

    Šodien Logitech G paziņoja par Logitech G PRO X 60 LIGHTSPEED spēļu tastatūru – kompaktu, profesionālas klases tastatūru, kas saglabā pilna izmēra tastatūras funkciju kopumu un programmējamību, tomēr paver vietu augošajām spēlētāju prasībām.

    “Izstrādājot PRO X 60 tastatūru, mūsu mērķis bija kompaktā, 60 % formātā ievietot vēl vairāk funkcionalitātes nekā tipiskā pilna izmēra tastatūrā,” stāsta Brents Berijs, Logitech G Esports un PRO sērijas nodaļas vadītājs.  “Runa ir ne tikai par mazāku izmēru, bet arī par to, lai lietotāji, izvēloties mazāku formātu, nezaudē veiktspēju vai pielāgošanas iespējas.”

    Reklāma

    Lai to panāktu, tika izstrādāts KEYCONTROL – lietotājam draudzīgs GHUB rīks, kas paplašina tastatūras funkcionalitāti, piedāvājot iespējas, kas pārsniedz standarta pilna izmēra tastatūras robežas. KEYCONTROL nodrošina lietotājiem iespēju katram taustiņam piešķirt līdz pat 15 funkcijām, tādējādi ievērojami palielinot pieejamās pielāgošanas iespējas. Tas nenozīmē tikai to, ka pirkstiem ir pieejams vairāk komandu; tas nozīmē, ka lietotāji var pielāgot savu tastatūru savam unikālajam stilam, pielāgojot PRO X 60 jebkuram scenārijam.

    Kirils “ANGE1” Karasjovs, kurš NAVI spēlē Valorant, atzīst, ka PRO X 60 būtiski mainījusi viņa spēlēšanas pieredzi. “PRO X 60 KEYCONTROL ir pilnībā pārveidojis manu spēļu konfigurāciju,” saka Karasjovs. “Ar G-Shift man ir piekļuve visiem nepieciešamajiem svarīgākajiem taustiņiem, kas ļauj man izdarīt vēl vairāk nekā iepriekš, un tas ir pārsteidzoši.”

    Jauns profesionālu spēlētāju vilnis ievieš jaunas stratēģijas un inovācijas konkurētspējīgās spēlēs, kā piemēru minot 60 % tastatūras parādīšanos. Pieaugošās profesionālu spēlētāju prasības pēc racionālākām spēļu perifērijas ierīcēm ir veicinājušas šo kompakto, taču augstas veiktspējas tastatūru segmentu. Ieturētais dizains ne tikai atvieglo spēļu konfigurāciju, bet arī atbrīvo pietiekami daudz vietas precīzai peles vadībai, apmierinot mainīgās spēļu vajadzības augstākajā līmenī. Pateicoties KEYCONTROL, PRO spēlētājiem nav jāpiever acis uz funkcionalitāti, lai iegūtu lielāku galda platību, un patiesībā viņiem tiek sniegta vēl lielāka elastība.

    “Mums ir gadiem ilga pieredze klaviatūru un slēdžu izstrādē un konstruēšanā profesionāliem spēlētājiem,” piebilda Berijs.  “Pateicoties mūsu unikālajai sadarbībai ar spēlētājiem, mēs guvām svarīgu ieskatu, kam bija būtiska nozīme PRO X 60 izstrādē un kas skaidri parādīja KEYCONTROL nepieciešamību. Šai jaunajai ierīcei ir viss, ko profesionāls spēlētājs varētu vēlēties: kompakts, pārnēsājams formāts apvienojumā ar modernām jaunām tehnoloģijām, kas ir izstrādātas, lai sniegtu nepieciešamo aprīkojumu un veiktspēju ceļā uz uzvarām.”

    PRO X 60 nodrošina uzticamu Logitech G LIGHTSPEED bezvadu tehnoloģijas veiktspēju, kā arī Bluetooth savienojamību; dubultos PBT taustiņu vāciņus, kas ļauj izgaismot darba zonu ar LIGHTSYNC RGB apgaismojumu; spēles režīma slēdzi, skaļuma regulēšanas rullīti un citas multivides vadības ierīces; un šai ierīcei ir pievienots daļēji stingrs pārnēsāšanas futrālis, lai to varētu ērti pārnēsāt.

    Filips “ImperialHal ” Dosēns, kurš spēlē Apex Legends TSM, arī atzina, ka tastatūra vieš radikālas pārmaiņas spēļu procesā, sakot, ka “LIGHTSPEED un KEYCONTROL dod PRO X 60 priekšrocību pār citām 60% tastatūrām.”

    Pro X 60 ir aprīkots ar GX optiskajiem slēdžiem gan taustes, gan lineārajām konfigurācijām, kas nodrošina ātrāku aktivizāciju nekā standarta mehāniskie slēdži, lai spēles būtu ātrākas. Atšķirībā no mehāniskiem slēdžiem GX Optical darbojas, izmantojot gaismas spēku, un uzreiz nosūta komandu, novēršot mehāniskajiem slēdžiem nepieciešamo nobīdi. Signāls tiek raidīts precīzi un ātri, tiklīdz to ieslēdzat.

    Izmantojot jauno G HUB pārveides rīku, lietotāji tagad var pilnībā pielāgot savu pieslēgto tastatūru, izmantojot KEYCONTROL. Piešķiriet makroefektus, audio un gaismas efektus un daudz ko citu, lai radītu unikālu pieredzi. Spēlētāji var palielināt efektivitāti, mainot izvietojumu biežāk izmantotajām komandām, tostarp:

    • Mainiet izvietojumu taustiņiem – bez piepūles mainiet konfigurāciju taustiņiem, lai pielāgotu tastatūras izkārtojumu savām vajadzībām. Palieliniet efektivitāti, mainot izvietojumu biežāk lietotajām komandām, lai tās būtu viegli sasniedzamas.
    • Piešķīrumi – Viegli piešķiriet līdz 5 funkcijām vienam taustiņam, izmantojot vieglu rekonfigurāciju. Piešķiriet tastatūrai funkcionalitāti un kontroli pār visu darbvirsmu.
    • Modifikatori un funkcionalitāte – Izmantojiet modifikatorus un funkcionalitātes tipus, lai izveidotu sarežģītus īsceļus un komandas, kas pielāgotas jūsu darba plūsmai.
    • Slāņi – Izmantojiet slāņu iespējas, tostarp Bāzes, FN un G-Shift slāņus, lai paplašinātu galvenās funkcijas. Izmantojot slāņus, taustiņam var rekonfigurēt līdz pat 15 funkcijām.
    • Pārslēdziet vadības pogas – viegli ieslēdziet vai izslēdziet KEYCONTROL, ļaujot bez piepūles pārslēgties starp personalizētiem iestatījumiem un noklusējuma iestatījumiem.
    • Kopiena – Pievienojieties mūsu kopienas radošuma centram! Sazinieties ar citiem entuziastiem, kopīgojiet savus tastatūras pielāgošanas šedevrus un atklājiet ko jaunu!

    Cenas un pieejamība

    PRO X 60 LIGHTSPEED bezvadu spēļu klaviatūra, kas pieejama melnā, baltā un rozā krāsā, jau tagad ir pieejama vietnē LogitechG.com un ASV, Kanādā un atsevišķos pasaules tirgos par ieteikto mazumtirdzniecības cenu 199 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma