Web Analytics
More
    Reklāma

    “AUTOBRAVA Motors” pērn sasniedza 27 miljonu eiro apgrozījumu, plāno atklāt autosalonu Pārdaugavā

    Jaunākie raksti

    “AUTOBRAVA Motors” kā daļa no starptautiskās uzņēmumu grupas “Modus Group” aizvadītajā gadā strādāja ar vairāk nekā 27 miljonu eiro neto apgrozījumu, kas liecina par strauju uzņēmuma izaugsmi, divu gadu laikā apgrozījumam palielinoties par 56%. Savukārt 2024. gadā uzņēmums prezentēs vairākus jaunumus, tai skaitā vairākus jaunus CUPRA auto modeļus un otru autosalona atklāšanu Pārdaugavā.

    “Otra autosalona atklāšana iezīmēs nozīmīgu soli “AUTOBRAVA Motors” attīstībā, ar kuru uzņēmums spēs paplašināt gan savu pakalpojumu klāstu, gan segmentāciju. Tādā veidā ne vien, atspoguļojot “AUTOBRAVA Motors” vērtības – virzību uz progresu, enerģiju un degsmi tiekties pretī jaunām uzvarām, bet arī nodrošinot jaunu un kvalitatīvu pakalpojumu sniegšanu klientiem. Jau šobrīd mūsu klientu aptaujas dati liecina, ka 99% klientu ir apmierināti ar pakalpojumu kvalitāti un 98% klientu ieteiktu “AUTOBRAVA Motors” saviem radiem un draugiem,” pauž uzņēmuma vadītājs valdes loceklis Ruslans Vlasjuks.

    Reklāma

    Jaunais “AUTOBRAVA Motors” autosalons atradīsies stratēģiski nozīmīgā vietā – Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatvē 96. Plānots, ka tajā tiks atvērts jau otrs kompānijas mazlietotu auto salons, kas piedāvās klientiem kvalitatīvu un augsti uzticamu automašīnu piedāvājumu no Eiropas, kā arī garantiju un augstus apkalpošanas standartus. Papildu autosalonā atradīsies 1390 m2 plašs auto serviss, kas, rūpējoties par e-mobilitāti, būs aprīkots ar jaunākajiem tehniskajiem standartiem. Savukārt šobrīd Krasta ielā esošais virsbūvju remontu centrs “AUTOBRAVA Virsbūves remonti” pārcelsies uz jauno autosalonu, un 1280m2 platībā piedāvās apkalpot visu marku automašīnas, nodrošinot pakalpojuma sniegšanu vairāk nekā 200 klientiem mēnesī.

    “Aizvadītā gada dati liecina, ka 2023. gada populārākais CUPRA modelis ir CUPRA Formentor ar 313 reģistrētām automašīnām Latvijā. Taču, ņemot vērā elektroauto popularitātes pieaugumu pēdējo gadu laikā, visticamāk, ka statistika par iecienītākajiem modeļiem mainīsies. Jau šogad CUPRA modeļu klāstam pievienosies jauni elektroauto – CUPRA Tavascan un jaudīgāka pirmā elektroauto versija CUPRA Born VZ, kā arī CUPRA Terramar ar iekšdedzes un plug-in hibrīda dzinējiem,” komentē “AUTOBRAVA Motors” pārdošanas vadītājs Uvis Braunfelds.

    Zīmola CUPRA modeļu sortimentā gaidāmas ievērojamas pārmaiņas, pirmo reizi pārdošanā nonākot SUV jeb apvidus elektroauto modelim, CUPRA Tavascan. Jaunā modeļa jauda sasniegs 340 ZS, kas nodrošinās paātrinājumu līdz 100km/h vien 5,6 sekundēs. Savukārt akumulatora jauda no 77 kWh (neto) sniegs nobraukuma rezervi līdz pat 547 km. “AUTOBRAVA Motors” būs pirmais, kas jauno modeli prezentēs Baltijā, auto izstādē, kas norisināsies Rīgā no 19. līdz 21. aprīlim.

    Papildu 2024. gadā ir sagaidāmas vairākas uzlabotas (facelift) auto versijas jau esošajam modeļu klāstam – CUPRA Formentor, CUPRA Leon un CUPRA Leon Sportstourer. Vēlāk gada trešajā ceturksnī auto sortimentam pievienosies CUPRA Born VZ modelis, kas būs jaudīgāka pirmā CUPRA elektroauto versija. Ar uzlabotu veiktspēju tā spēs attīstīt jaudu līdz pat 322 ZS un griezes momentu līdz 545 Nm, tādā veidā nodrošinot iespēju 100km/h sasniegt vien 5,7 sekundēs. Arī maksimālais ātrums ir pieaudzis līdz pat 200 km/h. Papildu modelis ir pilnveidots ar jaunu DCC Sport balstiekārtu, atsaucīgiem stūres regulējumiem, precīzāku pedāļu reakciju un jaudīgākām aizmugurējām bremzēm. Savukārt tuvojoties gada nogalei, sagaidāmas arī jaunas un Baltijas reģionam aktuālas iekšdedzes un plug-in hibrīda modeļa CUPRA Terramar versijas.

    AUTOBRAVA Motors oficiāli pārstāv zīmolus CUPRA un SEAT, nodrošinot jaunu un mazlietotu auto tirdzniecību, automašīnu abonēšanas pakalpojumus CUPRA DRIVE powered by MyBee, kā arī autorizētu automašīnu servisu, virsbūvju remontu, oriģinālu detaļu un aksesuāru tirdzniecību. Uzņēmums ir daļa no Modus Group, kas ir starptautiska uzņēmumu grupa, kas darbojas 12 Eiropas tirgos.  Uzņēmums dibināts 2010. gadā, un tā salons atrodas Krasta ielā 42, Rīgā. Vairāk informācijas atradīsiet šeit: https://www.autobrava.lv/

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Pēča
    09.04.2024 13:09

    Nu jā.. uz Kupras reiķina normāli pēdejos gados pacēlušies.

    Ja visā Eiropā 2021 gadā tika pārdoti 50tūkstoši formentoru, tad liekas, ka esam pārdošanas TOP valsts jo tajā laikā liekas, ka formentors bija katram desmitajam iedzīvotājam, kur brauci tur priekšā bija formentors! :D Bet acīmredzami pabraucot, saprata, ka lēts sūds vien ir(jo kaut kur ekonomijai jabūt, kāpēc zemāks cipars) un tas smukais sportiskais dizains nekompensē visas novecojušās VAG 1.paaudzes ‘gudrās’ sistēmas no 15-18 gada… Kur ir kaitinoši gļuki ar ko ir jāmeigina sadzīvot 2024 gadā….

    Pie mums cilvēki, kā traki tak 20/21gadā šo autiņu pirka, reklāmas arī gan radio gan tv gan uz stendiem VISUR bija… Tagad liekas, ka ir nomierinājusies apjomi.

    Negribu zinat, kas būtu noticis un notiktu ja pie mums autobrava piedāvātu formentora 2L TDI jeb dīzeļa versiju…. ;)

    Last edited 22 days ago by Pēča
    Labvēlis
    09.04.2024 13:53
    Reply to  Pēča

    Leon VZ nevarēja dabūt, šie tikai Formentoru varēja piedāvāt.
    Vnk sliktāka Leon versija ar mazāk vietu un vairāk svara.
    un tad vēl pacēla cenas ka 1.5 maksā tik cik VZ kādreiz. Sālons letucis tāpat.

    exKlients
    09.04.2024 14:38

    Acīmredzot, es esmu 1%. Servisa darbinieki nekompetenti, savu vainu nespēj atzīt. 2 nedēļas pēc garantijas beigām benzīna auto neizgāja skati atgāzu dēļ. Servisā teica, ka viss labi, vajagot tikai kārtīgi izgāzēt pirms skates. Neizgāju atkal. Citā servisā pāris stundu laikā konstatēja bojātu lambda zondi. Pusgadu iepriekš biju servisā ar Check engine. Toreiz arī ieteica gāzēt. Visticamāk, jau tad zonde bija beigta. Vārdu sakot, garantija darbojas tikai tad, ja servisā spēj atkārtot problēmu. Manā gadījumā neprata, lai gan TA tests it kā ir elementārs.

    Labvēlis
    09.04.2024 15:33
    Reply to  exKlients

    Dīlerī varbūt viens tikai, maksimali divi sajēdz reāli kaut ko no dzinējiem, un tie 2 parasti ir darbiem nogrūsti labojot dārgos dzinējus, kamēr ikdienas problēmas risina parastie čūbiji ne kuriem pis ne kuriem poņa.
    Aizbrauksi eļļu mainīt – students tev nokrustos vītni. Reāli pieredzēts.
    Dīleris ir tāds pats gudrēlis kā garāžu kooperatīvā Saņa ar līku mīnusiņa skrūvgriezni, tikai cipars kosmosā lai uzgaidāmajā telpā būtu taburete ar kafijas kapsulām.

    Jaunie auto nevilina, kur pat knapi elpu velkošajam litra benzīnam uzmaukuši PDF(DPF) un visas vadības ir aizpogātas ka johaidī ka neko bez dārgajiem ražotāja instrumentiem nespratīsi nav nekas saistošs.

    Tiešām, tik cik izmaksāt līzi kas beidzas ar garantiju un pazust no tām misenēm kā žīdam pa miķeļiem.

    chui
    10.04.2024 18:30

    Latvijā ir traki uz meža zvēru emblēmām. Smuks logo uz smakojošas ladas. Neieteiktu vispār ar autobrava ielaisties. Saprotams, kad appisēju autokantoru pilns, bet atstāt auto tur, krusts jāpārmet. Vēl jāpiemin sadarbība ar krieviju. Vai šis nav tas pats autobrava ar saknēm krievijā izvilkts caur letiņiem?

    Reklāma